Rianna pozē peldkostīmā Havaju salās. FOTO
Rianna gatavojas izdot fotoalbumu, kurā viņa būtu redzama pasaulē skaistākajās vietās.
Slavenības
2015. gada 2. maijs, 11:55

Rianna pozē peldkostīmā Havaju salās. FOTO

Jauns.lv

27 gadus vecā barbadosiešu dziedātāja Rianna atpūtas laikā Havaju salās uzrīkojusi improvizētu fotosesiju, kuras laikā pozējusi bikini.

Rianna visur līdzi ņem profesionālo fotogrāfu Denisu Leopoldu. Viņš kopā ar dziedātājas labāko draudzeni Melisu Fordu fotografē popzvaigzni dažādās skaistās vietā visā pasaulē. Attēli paredzēti Riannas drīzumā gaidāmajai fotogrāmatai.

Nesen popzvaigzne Havaju salās pozējusi baltā bikini, ko darinājis viņas iecienītais zīmols „Charlie by Matthew Zink”. Veikalos tas nopērkams par 260 dolāriem. Ap galvu dziedātāja bija apsējusi bandanu, bet ap kaklu aplikusi 18 karātu zelta ķēdīti 7500 ASV dolāru vērtībā, ko darinājis zīmols „Gucci”.

Intervijā žurnālam „Elle” Rianna atklāja skaistuma noslēpumu, kā viņai izdodas uzturēt ādu labā stāvoklī. „Kad es jūtu, ka mana āda sāk ciest, es pilnībā izslēdzu alkoholu un dzeru ļoti, ļoti daudz ūdens,” viņa norāda. Ja arī tas nepalīdz, talkā tiek ņemta kosmētika. Rianna piekopj šādu metodi: „Samaisām mitrinošo krēmu ar pilienu tonālā krēma. Pēc tam seko skropstu tuša, lūpu pomāde un viss kārtībā. Atliek vēl tikai izķemmēt uzacis. Lūpu pomāde ir mans visiecienītākais „skaistumprodukts”, tā novērš uzmanību no visa pārējā. Kad lūpas uzkrāsotas ar pomādi, šķiet, ka meitene ir pilnībā uzkrāsojusies. Bet puiši jau ir dumji, viņi neievēro, ka jūs patiesībā neesat krāsojusies!”


Kasjauns.lv / Foto: Vida Press