TV
2022. gada 2. septembris, 15:55

Šovu zvaigznes Agritas mājā paveras baisa postaža - ūdens gāžas pa visiem pakšiem

Jauns.lv

Nemaz ne tik sen pašmāju realitātes seriāla "Ģimene burkā" varone Agrita Bindre-Blumenaua ar bērniem ievācās savā, kā tobrīd likās, sapņu mājā. Laikam ejot, arvien vairāk sāk likties, ka sapnis pamazām pārvēršas murgā - māju vajā arvien jaunas tehniskas ķibeles.

Beidzamais gadījums jau atgādina nekontrolējamu katastrofu. “Ūdens gāžas no visām lampiņām kā no strūklakas, viss pludo! Saprotu, ka vajadzētu kaut ko iesākt, bet nespēju – tikai stāvu pilnīgā šokā un skatos... Nesaprotu, kas to māju apsēdis,” emocijās pēc piedzīvotiem plūdiem dalās Agrita.

Daudz gudrāks nerādās arī izsauktais meistars – esot tikai jānomaina sifons. Vai nu tiešām tas vien varēja šādus apokaliptiskus plūdus izraisīt – te nu šaubas ir pat Agritai, kura no kanalizācijas sistēmām neko daudz nesaprot.

Arī nedēļu vēlāk, kad plūdi apturēti, Bindru mājoklī paveras baiss skats – griesti uzburbējuši, sapelējuši, tapetes noplīsušas un mājā krietni savairojušās mušiņas. Agrita ir izmisumā – kā lai tiek galā ar visu postažu un pat aizdomājas, vai tik nevajadzētu jau atkal lūkoties pēc jaunas mājvietas.