Trakā pasaule
2022. gada 20. jūnijs, 17:22

VIDEO: darbinieks saskaras ar īstu murgu, un piedzīvotais Singapūras birojā liek panikā bēgt

Jauns.lv

Kādā Singapūras ofisā videonovērošanas kameras fiksējušas biedējošus kadrus, kuros, iespējams, redzams īsts spoks. Birojs atrodas "Ayer Rajah Crescent" rajonā.

Video redzams vīrietis, kurš ofisā palicis viens un vēlu vakarā pabeidz pēdējos darbus. Pulksten 23.57 darbinieks izdzird, ka kāds nospiež durvju zvana pogu, bet, dodoties uz ieeju, lai pārbaudītu situāciju, un atverot durvis, viņš nevienu nesatiek. Pirms tam gan redzams, ka studijā iedegas gaisma, un nedaudz kustas durvis.

Pēcāk vīrietis turpina savu darbu, bet neilgi pēc tam no vienas sanāksmju telpas atskan troksnis. Vīrietis dodas uz telpu, lai to pārbaudītu, bet neko neparastu nepamana.

foto: Ekrānuzņēmums
Pēc neizskaidrojamiem notikumiem darbinieks ņēma kājas pār pleciem un steigā pameta ofisu.

Bet tas, kas notiek pēc tam, ir ārpus jebkāda saprātīga vai loģiska izskaidrojuma. Vai tas ir īsts videonovērošanas kamerā iemūžināts spoks?

Pēkšņi aiz vīrieša muguras aizcērtas durvis, un viņa virzienā sāk ripot krēsls, kas darbinieku pamatīgi pārbiedē un liek ņemt kājas pār pleciem.

Pēc tam redzams, ka telpā, no kuras atskanēja sitieni, sāk raustīties gaisma un atveras durvis, kuru atspulgā redzama tumša figūra.