Slavenības
2022. gada 5. maijs, 15:55

Meganai Mārklai nav patikusi vizīte Austrālijā - tā viņa lomu karaļnamā nav iztēlojusies

Jauns.lv

Saseksas hercogs un hercogiene savā oficiālajā vizītē uz Austrāliju devās 2018. gadā. Šī bija Meganas Mārklas pirmā ārvalstu turneja, esot karaļnamā.

Karaļnama eksperte apgalvo, ka Megana Mārkla patiesībā nicinājusi savu vizīti Austrālijā, kurā bija devusies kopā ar vīru princi Hariju dažus mēnešus pēc kāzām.

Hercogiene Megana un princis Harijs viesojas Austrālijā

gallery icon
50

Tīna Brauna, kura nesen izdevusi grāmatu par britu karalisko ģimeni “The Palace Papaers”, uzskata, ka Meganai ļoti nepatika “apspiest savus personīgos uzskatus”, kad viņa pildīja karalisko darbu. Viņa jutās vīlusies, ka dzīve karaļnamā ir šāda.

Megana un Harijs apskauj fanus Austrālijas un Jaunzēlandes vizītes laikā

gallery icon
18

Viesojoties TV šovā “Lorraine” rakstniece un žurnāla “Vanity Fair” bijusī redaktore norādījusi: “Viņai nepavisam nepatika vizīte. Prezentācijas darbs, kuru darot jāapspiež savas jūtas un jāpārstāv karaļnams, viņā raisīja riebumu.”

Princis Harijs un Megana tiekas ar faniem Melburnā

gallery icon
24

“Tā viņa neskatījās uz savu lomu karaļnamā, pasauli. Viņa nesaprata šīs lomas jēgu un, jā, viņa guva lielus panākumus, taču viņa nevēlējās šo darbu darīt.”

Princis Harijs un Megana Mārkla viesojas Melburnas dienvidu pludmalē

gallery icon
22

“Es domāju, ka viņa ļoti pārprata to, kas notiks, kad viņa pievienosies karaliskajai ģimenei.”

Tīna Brauna ir pārliecināta, ka Megana (40) lika lielas cerības uz savu nākotni karaļnamā. Viņa augstu vērtēja princeses Diānas darbu labdarībā, taču nebija ņēmusi vērā, ka Velsas princesei bija nepieciešami ļoti ilgi gadi un smags darbs, līdz viņa pierādīja sevi kā izcilu labdarības jomā.

Cilvēkus tik ļoti mīlošā princese Diāna

Diāna vienmēr gribēja būt princese cilvēku sirdīs, kāda arī bija.

gallery icon
41

Salīdzinot pāragri mirušo Velsas princesi un Meganu, kura būtu viņas vedekla, ja princese aizvien dzīvotu, Tīna Brauna sacīja: “Viņa uztvēra Diānu kā globālu labdarības superzvaigzni, taču aizmirsa, ka 16 vai 17 gadus Diāna ļoti smagi strādāja karaliskajā ģimenē, veicot ārkārtīgi daudz niecīgu uzdevumu.”

Princese Diāna. Foto retrospekcija

Princese Diāna. Foto retrospekcija.

gallery icon
117

“Tieši viņas šarms, ko princese ienesa darbā, ko darīja, padarīja viņu tik neparasti īpašu.”

Megana un Harijs 2020. gadā nolēma pamest karalisko ģimeni un dzīvi Londonā, lai atvēru jaunu savas dzīves lappusi Amerikas Savienotajās Valstīs. Brauna norāda, ka atšķirībā no Saseksas hercogiem Harija un Viljama mātei nebija citas izvēles.

Princese Diāna ar dēliem

Princese Diāna ar dēliem princi Viljamu un princi Hariju.

gallery icon
54

“Patiesībā Diāna vienmēr bija kā pārmaiņu aģente. Viņa nepameta karalisko ģimeni, pasakot “es eju prom”. Viņa šķīra laulību. Vīrs nebija viņā iemīlējies, un viņai tas sagādāja mokas,” norāda Tīna Brauna.

Princeses Diānas un prinča Čārlza kāzas 1981. gada 29. jūlijā

1981. gada 29. jūlijā visa Lielbritānija svinēja karaliskās kāzas - princis Čārlzs precējās ar princesi Diānu.

gallery icon
23

Rakstniece uzskata, ka Harijs un Megana tagad nožēlo, ka pametuši to drošību, kāda viņiem bijusi karaļnamā. Tagad arī vairāki viņu projekti cietuši neveiksmi, savukārt Diāna turpināja plaukt un zelt, arī esot ārpus karaļnama.

Šādi princese Diāna varētu izskatīties, ja joprojām būtu dzīva

gallery icon
5

Autore papildina: “Viņa izdarīja visu, ko varēja. Viņa savas ciešanas pārvērta ietekmīgā darbā, kas bija ļoti īsts un svarīgs.”

“Pēc aiziešanas no karaliskās ģimenes, viņas loma kļuva vēl globālāka, ne tikai tāpēc, ka to vēlējās, bet arī tāpēc, ka viņa nevarēja citādāk, jo bija daļa no karaliskās mašinērijas.”

Princese Diāna un karaliene Elizabete II

Princese Diāna un karaliene Elizabete II.

gallery icon
19