Slavenības
2022. gada 23. aprīlis, 05:47

Andželina Džolija iesūdz tiesā FIB sava bijušā vīra Breda Pita dēļ

Jauns.lv

Andželina Džolija un Breds Pits par šķiršanos paziņoja jau 2016. gadā, taču skandāli, kas skar bijušo Holivudas zvaigžņu pāri, joprojām nerimstas. Nesen atklājies, ka Džolija it kā anonīmi esot iesūdzējusi tiesā FIB, - saistībā ar incidentu, kas savulaik noticis ģimenes ceļojuma laikā Francijā.

Andželina Džolija ar vecākajām meitām etiopiešu apģērbu veikalā Losandželosā

gallery icon

Iesniedzot tiesā šķiršanās prasību, Andželina Džolija apsūdzēja Bredu Pitu vardarbībā pret bērniem. Pēc aktrises teiktā, bijušais vīrs, būdams reibumā, pacēlis roku pret viņu vecāko dēlu Medoksu, kā arī mutiski viņu aizskāris, kad ģimene ar privātu lidmašīnu mērojusi ceļu no brīvdienām Francijā atpakaļ uz mājām ASV. Pēc notikušā FIB atteicies ierosināt lietu, turklāt birojs pat nav plānojis sākt izmeklēt šo konfliktu.

Andželina Džolija ar bērniem filmas „First They Killed My Father” pirmizrādē

Aktrise Andželina Džolija ar bērniem filmas „First They Killed My Father” pirmizrādes vakarā Ņujorkā.

gallery icon

Tagad žurnālisti izteikuši pieņēmumu, ka Andželina Džolija anonīmi iesniegusi tiesā prasību pret FIB. Baumo, ka FIB liedzis aktrisei pieeju visiem materiāliem, kas saistīti ar privātā lidojuma laikā notikušā konflikta izmeklēšanu. “Viņai bija nepieciešams saņemt informāciju, lai varētu bērniem nodrošināt nepieciešamo medicīnisko un psiholoģisko palīdzību,” norādīts tiesai iesniegtajos dokumentos.

Andželina Džolija ar bērniem Losandželosā 2019. gada jūnijā

gallery icon

Pagaidām nav zināms, vai Andželina Džolija patiešām ir anonīmā prāvas ierosinātāja, taču žurnālisti nešaubās, ka aktrise darīs visu iespējamo savu bērnu drošības labā.

Andželina Džolija ar saviem bērniem

Holivudas aktrise Andželina Džolija ir mamma trim bioloģiskajiem un trim adoptētājiem bērniem.

gallery icon

Andželina Džolija un Breds Pits

Andželina Džolija un Breds Pits

gallery icon