Cik labā formā ir Paltrovas un citu slavenību trenere? Pludmales FOTO
Treisija Andersone palīdzējusi iemantot labu fizisko formu virknei slavenību. To skaitā Madonnai, Gvinetai Paltrovai un Dženiferai Lopesai.
Slavenības
2015. gada 14. jūnijs, 12:09

Cik labā formā ir Paltrovas un citu slavenību trenere? Pludmales FOTO

Jauns.lv

Viņa palīdzējusi aktrisei Gvinetai Paltrovai iemantot nevainojami plakanu vēderu, bet dziedātājai un aktrisei Dženiferai Lopesai seksapīlu sēžamvietu. Lūk, slavenību iecienītā trenere un fitnesa guru Treisija Andersone (40)!

Ja mēdz teikt, ka kurpniekam nav kurpju, nez kā ir ar slavenību trenerēm. Viņas palīdz iemantot izcilu figūru plejādei slavenību, bet vai arī pašas izskatās tikpat nevainojami kā viņu trenētās zvaigznes? Par slavenību treneri Treisiju Andersoni var droši teikt, ka jā. Nesen 40 gadus vecā fitnesa speciāliste manīta baudām brīvdienas Maiami pludmalē. Treisijai Andersonei ir ideāli plakans vēders un slaidas kājas, tāpat kā dāmām, kuras viņas trenē.

Atpūtai liedagā Andersone bija izraudzījusies baltu mežģīņu veļas bikini. Pludmalē viņa uzturējās kopā ar savu trīs gadus veco meitiņu Penelopi. Arī mazajai dāmai bija divdaļīgs peldkostīms.

Treisiju Andersoni par savu treneri un draudzeni dēvē vairākas Holivudas zvaigznes, taču popularitāti viņa iemantoja, kad savulaik strādāja ar popmūzikas karalieni Madonnu un dziedātāja intervijās vaļsirdīgi stāstīja par saviem treniņu grafikiem ar Treisiju, demonstrējot tvirto augumu, kādu nodarbībās iemantojusi.

Treisija un Madonna kļuva par labām draudzenēm, taču 2009. gadā plašākā sabiedrībā nezināmu iemeslu dēļ šī draudzība izira un tā arī nav atjaunojusies.


Kasjauns.lv / Foto: Vida Press