Operdziedātāja Bagele mazuli ņem līdzi uz viesizrādēm
Ilona Bagele ar dēlu Raimondu šopavasar pabija arī Minskā, kur viņa kopā ar Daugavpils teātri uzstājās viesizrādē “Dāmu paradīze”.
Slavenības
2015. gada 19. jūnijs, 05:29

Operdziedātāja Bagele mazuli ņem līdzi uz viesizrādēm

Jauns.lv

Operdziedātāja Ilona Bagele (41) savu desmit mēnešus veco dēlu Raimondu ņem līdzi it visur – gan dodoties darba gaitās Latvijā, gan ārpus tās.

Mūzikas pedagoģe, operdziedātāja un Daugavpils Universitātes profesore Ilona Bagele ārpus mājas nesper ne soli bez sava mīlulīša – dēla Raimonda, kas pasaulē nāca aizvadītā gada . „Jau kopš dzimšanas Raimondiņš it visur ir ar mani, jo esmu no tām mammām, kas uzskata, ka šajā vecumā mazulis vienmēr jābaro ar māmiņas pienu. Tāpēc apvienoju pilnīgi visu – gan veicu darba pienākumus, gan auklēju dēlu vienlaikus,” žurnālam “Kas Jauns” nesen atklāja operdziedātāja un piebilda: „Kad es dziedu, Raimondiņu pamet jebkādi niķi – viņš pārstāj raudāt un pacietīgi klausās manā balsī. Ir pat bijušas reizes, ka vienīgais, kas mazuli varēja nomierināt, ir mana balss.”

Ilona darba darīšanās dodas ar dzīvesbiedru un mazo atvasi. „Ar Raimondiņu jau esmu izbraukājusi gan Latviju, gan kaimiņvalstis. Pati esmu pie stūres, bet dzīvesbiedrs ar dēlu sēž automašīnas aizmugurē – tā mēs braucam arī tālus ceļa gabalus,” skaidroja Ilona Bagele.

Ilonai ir svarīgi, lai bērns labi justos un garie ceļa gabali viņu nenogurdinātu. „Kad nepieciešams, apstājamies ceļa malā, pabaroju Raimondiņu un sakopjamies. Tad mērojam ceļu tālāk. Kad esmu uz skatuves, ar dēlu paliek tētis,” tā Bagele, kura jaunāko bērnu Raimondu pasaulē laida 40 gadu vecumā. Savukārt viņas vecākajam dēlam ir jau 14 gadu.

Marta Martinsone / Foto: no izdevniecība Rīgas Viļņi arhīva, Facebook