Slavenības
2022. gada 5. janvāris, 09:22

"Patīkami, ka varu būt pati, nevis sava vīra ēna," - Olga Kambala runā par popularitāti

Jauns.lv

Olga Kambala, atskatoties uz aizvadīto sezonu "STV Pirmā!" realitātes šovā "Slavenības. Bez filtra", atklāti stāsta, ka ir gājis visādi.

“Vienā mirklī man likās, ka es nobrukšu, jo nervi neizturēs, bija tāda sajūta, ka esmu iekāpusi vilcienā, kas pilnā ātrumā brauc un nespēj apstāties,” saka Olga.

Olgas Kambalas erotiskā fotosesija

Sportista Kaspara Kambalas sievas fitnesa entuziastes Olgas Kambalas erotiskā fotosesija.

gallery icon
6

Protams, ka līdz ar savas privātās dzīves izrādīšanu TV kameru priekšā rodas cilvēki, kas simpātisko sievieti atpazīst uz ielas un veikalos, nāk klāt, uzrunā, raksta vēstules sociālajos tīklos. Olga ir iepriecināta par šādu uzmanību un sajūsminās, ka var būt viņa pati, nevis vīra Kaspara Kambalas ēna.

Kaspars un Olga Kambalas - viens no spilgtākajiem Latvijas pāriem

gallery icon
12

Tiesa, sievietei nācies piedzīvot arī vairākas atklāsmes, piemēram, piekrītot piedalīties realitātes šovā, bija doma, ka cilvēkiem varētu interesēt, kā Olga uztur sevi tik lieliskā formā, kā viņa strādā, kā paiet viņas ikdiena… taču realitāte pārsteigusi i izrādās, visvairāk cilvēkiem pagājušajā sezonā interesi bija raisījis jautājums “Pie kādas zīlnieces iet Olga Kambala”. Taču ir arī virkne ieguvumu no dalības “Slavenības. Bez filtra”  – piemēram, filmēšanas laikā sanācis uzzināt daudz jauna arī par vīru, pārrunāt ar tādus jautājumus, kurus ikdienā parasti neapspriež, piemēram, nāves tēmu.

Olga Kambala gatavojas fitnesa čempionātam

Olga Kambala 2021. gada pavasarī gatavojas fitnesa čempionātam.

gallery icon
15