Mūzika
2021. gada 15. decembris, 19:20

Teju 40 gadu ilgā Ohaio mistērija atrisināta: maisā atrastās mirstīgās atliekas pieder "The O'Jays" ģitāristam Frenkam Litlam

Jauns.lv

Mirstīgās atliekas, kas tika atrastas 1982. gada februārī atkritumu maisā aiz tagad slēgta uzņēmuma Tvinsburgā, Ohaio štatā, beidzot identificētas. Noskaidrojies, ka mirušais ir amerikāņu grupas "The O'Jays" kādreizējais ģitārists un dziesmu autors Frenks Litls, vēsta "New York Post".

Mirstīgās atliekas beidzot identificētas, izmantojot DNS, ko nodrošinājis Litla tuvs radinieks, teikts otrdienas policijas paziņojumā.

"Nav daudz zināms par viņa pazušanu un nāvi," paudusi policija. Vienlaikus tiek ziņots, ka nāve bija iestājusies krietnu laiku pirms mirstīgās atliekas tika ievietotas maisā.

Litls, dzimis 1943. gadā un uzaudzis Klīvlendā, 60. gadu vidū bija populārās grupas "The O’Jays" ģitārists un dziesmu autors.

Grupas solists Edijs Leverts pastāstījis, ka Litls ar grupu bijis vien neilgu laiku. Viņš kopā ar Levertu strādājis pie dažām dziesmām, tostarp 1964. gada "Do the Jerk" un 1966. gada "Pretty Words".

"Viņš varēja lieliski darboties mūzikas biznesā, taču viņš bija iemīlējies, un mīlestība viņu aizveda atpakaļ uz Klīvlendu. Viņš bija ļoti iemīlējies kādā sievietē, kura viņam ļoti pietrūka," sacīja Leverts. "Es nekad nebūtu domājis, ka ar viņu varētu notikt kas tāds. Es nezinu, kāpēc kāds viņam to nodarīja."

Zināms, ka Litls 1970. gadu vidū bija dzīvs, tajā laikā atradās Klīvlendā. Viņš arī divus gadus bija dienējis ASV armijā.

Litla mirstīgās atliekas atkritumu maisā tika atrastas pēc tam, kad strādnieks aiz tagad jau slēgta uzņēmuma atrada galvaskausu, ziņoja WEWS. Kauli un ķermenis tika sagriezti pirms ievietošanas maisos. Turklāt zināms, ka persona bija sadurta līdz nāvei jau vairākus gadus iepriekš, vēsta policijas ziņojums.

Tēmas