foto: Instagram/Youtube
Runas par mirušā krievu komponista privāto dzīvi neapklust. Vai viņš krāpis savu par 35 gadiem jaunāko sievu?
Slavenības
2021. gada 10. decembris, 06:18

Runas par mirušā krievu komponista privāto dzīvi neapklust. Vai viņš krāpis savu par 35 gadiem jaunāko sievu?

Jauns.lv

Krievu komponists Aleksandrs Gradskis, kurš pazīstams arī kā šova "Golos" viens no līderiem, miris jau kā 11 dienas, bet visu šo laiku medijos nebeidz parādīties jaunas ziņas par viņa privāto dzīvi. Publikācijās aprunātas viņa sievas un bērni, radošā darbība un mantojums, bet tagad kārta mīļākajām.

play icon
Klausīties ziņas
info about playing item

Kopš 2003. gada mākslinieks dzīvoja ar ukraiņu modeli Marinu Kotašenko, viņa dzemdēja vīram divus dēlus. Bet burtiski mēnesi pirms nāves pāris noformēja savas attiecības un Marina kļuva par Gradska kundzi.

Tomēr izskan runas, ka viņa viena ar bērniem dzīvojusi Piemaskavas ciematā, mājā ar baseinu, bet Aleksandrs – Maskavas dzīvoklī. No šejienes bija tuvu līdz darbam – tā bija oficiālā versija. Bet neoficiālā, kuru atklāja aktrise Ludmila Cvetkova – pāra nesaskaņas.

It kā divus gadus pirms nāves Gradskis ieviesis sev jaunu mīļāko, par kuru kļuva šova "Golos" dalībniece. Vārdu Cvetkova nenorādīja, bet detaļas nelika ilgi gaidīt, drīz vien visa uzmanība tika veltīta jaunajai zvaigznei Aleksandrai Vorobjevai, kuras dēļ komponists it kā esot "zaudējis galvu".

Meitene uzvarēja trešajā šova "Golos" sezonā un pēc tam turpināja darbu Gradska teātrī. Portāls "woman.ru" piezvanīja Aleksandrai, lai uzzinātu viņas viedokli par visu šo stāstu.

"Mēs ar Aleksandru Gradski esam pazīstami no "Golos" un pēc projekta es paliku strādāt viņa teātrī. Līdz pēdējai dienai mēs regulāri sazinājāmies, kopā ar vīru braucām pie viņa uz studiju," sacīja Aleksandra.

Studiju Gradskis organizēja tieši savā Maskavas dzīvoklī. Tur viņš pavadīja ļoti daudz laika, izdomāja jaunus dziesmu skanējuma variantus, bet kad tie radās, uzreiz zvanīja aizbildņiem.

Krievu komponista Aleksandra Gradska bēres

Krievijā slavenā komponista Aleksandra Gradska bēres.

gallery icon
14

"Viņš varēja kaut ko radīt un piezvanīt divos naktī, teikt – Saša, es izdomāju tādu un tādu numuru. Bet visa mūsu komunikācija bija tikai par muzikāliem jautājumiem! Viņu uztrauca mana karjera un pašrealizācija konkrētajā sfērā," stāsta māksliniece.

Zvani jebkurā laikā – tā bija izteikta komponista iezīme. Vēl viena viņa aizbildne – šova "Golos" desmitās sezonas dalībniece Tatjana Kačurina tāpat stāsta, ka Gradskis varēja viņai zvanīt pat divos naktī, kad viņam dzima radošas idejas.

"Viņš mīlēja mani kā profesionāli, radošu cilvēku. Viņš dievināja manu balsi un mīlēja mani kā tēvs meitu. Visi izdomājumi par kaut kādu saikni starp mums – pilnīgas muļķības! Nevajag nomelnot viņa vārdu. Vienkārši sāpīgi skatīties. Cilvēks bija tik lielisks!" saka Vorobjeva.

Viņa sazinājā ar Gradski pēdējo reizi aptuveni pusotru nedēļu pirms viņa nāves: "Apspriedām radošus jautājumus, vienojāmies, ka aizbrauksim pie viņa ciemos. Bet viņš ne vārda neteica par savu slikto pašsajūtu, nekad nežēlojās. Mēs pat nezinājām par viņa stāvokli. Bet pēc tam viss tik ātri notika, ka neticās. Lūdzu, nenomelnojiet viņa vārdu," lūdza meitene. 

Jau vēstīs, ka 28. novembrī 72 gadu vecumā mira Krievijā populārais komponists un mūziķis Aleksandrs Gradskis, kurš pazīstams arī kā šova "Golos" viens no līderiem. Pēc viņa nāves krievu presē apspriesta ne tikai slavenā komponista aiziešana un pēdējās dzīves dienas, bet arī viņa attiecības ar gados jaunāku sievieti, kuru viņš apprecēja mēnesi pirms savas nāves. Mediji steidza vēstīt, kas tad ir komponista mīļotā, kura ir 35 gadus jaunāka par viņu, kāds būs viņas mantojums un cik ieredzēta viņa bija starp mūziķa vecākajiem bērniem.

recent icon

Jaunākās

popular icon

Populārākās