foto: AP/Scanpix
Pasaulē nācis Borisa Džonsona un sievas Kerijas "varavīksnes bērniņš"
Džonsonu pāra kāzas 29. maijā.
Slavenības
2021. gada 9. decembris, 13:16

Pasaulē nācis Borisa Džonsona un sievas Kerijas "varavīksnes bērniņš"

Jauns.lv

Pasaulē nākusi Lielbritānijas premjerministra Borisa Džonsona un viņa sievas Kerijas meitiņa. Viņa ir laulātā pāra otrais kopīgais bērniņš, bet premjerministra - septītais.

play icon
Klausīties ziņas
info about playing item

Meitiņa piedzimusi agrā ceturtdienas rītā. Kā tiek vēstīts publiski izplatītajā paziņojumā, meitenīte piedzimusi vesela. Gan māte, gan meita jūtoties labi. Pāris izteicis pateicību dzemdību komandai par viņu rūpēm un atbalstu.

Bērns ir pāra otrais kopīgais bērns. Dēliņš Vilfrēds piedzima  2020. gada aprīlī.

Jāteic, ka Kerija meitiņu nodēvējusi par savu "varavīksnes mazuli" — šis termins tiek lietots, lai aprakstītu bērnu, kurš dzimis pēc iepriekš zaudēta mazuļa.

Boriss Džonsons un viņa sieva Kerija

gallery icon
23

To, ka piedzīvojusi spontāno abortu, 33 gadus vecā Kerija vasarā atklāja savā "Instagram" kontā. "Gada sākumā man bija spontānais aborts, kas mani atstāja dziļi nelaimīgu," viņa rakstīja.

Kerija tolaik atklāja, ka jūtoties neticami svētīta būt atkal stāvoklī, vienlaikus piebilstot, ka tēma par grūtniecību daudziem ir smaga. "Man tiešām bija mierinājums dzirdēt no citiem viņu pieredzi par zaudējumu, tāpēc es ceru, ka kaut mazliet mana dalīšanās varētu palīdzēt kādam," pauda Džonsona sieva.

29. maijā nelielā privātā ceremonijā Londonā Boriss un Kerija nosvinēja kāzas.

57 gadus vecajam Džonsonam kopā ar bijušo sievu Marinu Vīleru ir četri bērni, ar kuru viņš apprecējās 1993. gadā un no kuras viņš izšķīrās 2020. gada novembrī. 2009. gadā viņam piedzima meita ar Helēnu Makintiju, mākslas konsultanti.

recent icon

Jaunākās

popular icon

Populārākās