foto: no izdevniecības Rīgas Viļņi arhīva
Apprecējies latviešu pankroka tēvs Dambis
Raimonds un Evita ir kopā daudzus gadus.
Slavenības
2021. gada 9. decembris, 06:20

Apprecējies latviešu pankroka tēvs Dambis

Žurnāls "Kas Jauns"

Rokgrupas "Inokentijs Mārpls" ilggadējais līderis un solists Dambis, īstajā vārdā Raimonds Lagimovs (53), šoruden apprecējies.

1985. gadā izveidotās grupas "Inokentijs Mārpls" līderis Raimonds Lagimovs jeb Dambis ilgus gadus pazīstams kā Latvijas pagrīdes mūzikas dzīves vadītājs – daudzu nozīmīgu mūzikas sarīkojumu rīkotājs un ierakstu izdevējs. Grupas ieguldījums pankroka attīstībā Latvijā ir viens no ievērojamākajiem.

Ļaudis bauda rokgrupas "Inokentijs Mārpls" un "Age Of Stones" koncertu

gallery icon
86

Nu kļuvis zināms, ka brīvību mīlošais rokeris Dambis 53 gadu vecumā apprecējies. Mūziķa izredzētā ir žurnāliste Evita Bandere, kas sociālās saziņas vietnes "Facebook" profilā norādījusi arī jauno uzvārdu - tagad viņa ir Evita Bandere-Lagimova. Tāpat nesen režisora Andreja Ēķa jaunās filmas "Tabu" pirmizrādē Evita bija manāma ar laulību gredzenu.

Filmas "Tabu" pirmizrāde "Apollo Kino"

Režisora Andreja Ēķa filmas "Tabu" pirmizrāde "Apollo Kino Plaza" 2021. gada 25. novembrī.

gallery icon
111

Raimonds un Evita ir kopā daudzus gadus. Evita iepriekš kā žurnāliste un fotogrāfe veidojusi publikācijas par grupu un tās līderi. Viņa arī aktīvi iesaistījusies grupas radošajās aktivitātēs, informējot medijus par Inokentija Mārpla muzikālajām aktualitātēm.

foto: no izdevniecības Rīgas Viļņi arhīva
Raimonds un Evita ir kopā daudzus gadus.

Dambis, žurnāla "Kas Jauns" sveikts ar dzīves priecīgo notikumu, laipni pateicās, taču norādīja, ka ar otro pusīti nolēmuši par to sīkāk nestāstīt.

Citas interesantākās ziņas lūkojiet žurnāla "Kas Jauns" šīs nedēļas numurā!

 

Tēmas