foto: Publicitātes
Nedēļas jaunumi "Tet+" - seriāls par angļu spiegu Berlīnē un aizraujoši dokumentāli stāsti
Kadrs no seriāla "Spy City".
TV
2021. gada 26. oktobris, 18:00

Nedēļas jaunumi "Tet+" - seriāls par angļu spiegu Berlīnē un aizraujoši dokumentāli stāsti

Jauns.lv

"Tet+" izklaides platformā, kas pieejama arī "Helio iTV", šonedēļ lūkojiet filmu par leģendārā Pjēra Kardēna dzīvi, dokumentālo "Nelegālo tripu" un seriālu "Spiegu pilsēta".

Kas ir Pjērs Kardēns?

Miljoniem cilvēku pazīst kulta logotipu "Pierre Cardin", bet tikai nedaudzi pazīst cilvēku, kurš radījis šo zināmo zīmolu.

Filma "Kardēna modes nams" ("House of Cardin") pēta, kāds tad ir leģendārās ikonas stāsts. Filmas veidotāji dod retu iespēju ielūkoties ģēnija prātā, stāstot par Pjēra Kardēna dzīves un daiļrades ceļu. Izcilais modes mākslinieks sniedzis režisoriem ekskluzīvu izdevību piekļūt viņa arhīvam un viņa impērijai, kā arī karjeras norietā – dažas intervijas. Unikāli kadri, modes pasaules aizkulišu leģendas un, protams, izcilā modes mākslinieka lieliskie darbi!

Dokumentālo filmu par Kardēna dzīvi skatieties "Tet+ Kino" franču vai krievu valodā ar subtitriem latviešu vai krievu valodā.

Īsti stāsti un īstas pieredzes

Vietējā satura veidotājs "Tet studio" piedāvā piecas izglītojoši dokumentālās sērijas "Nelegālais trips".

foto: Publicitātes

Tās skatītājiem palīdzēs veidot izpratni par narkotiku jautājumiem, preventīvo pasākumu nozīmīgumu, sniegs ieskatu, kā par šo tēmu runāt ar jauniešiem, līdzatkarīgajiem un citiem. Sērijās izglītos un skaidros par apreibinošām vielām, raisīs pārdomas un mudinās uz reālu rīcību, lai esošo situāciju vērstu par labu dažādās sociālajās, vecuma un interešu grupās. Būs arī ieskats dīleru pasaulē un tajā, kāda ir valsts pārvaldes politiskā nostāja šīs problēmas risināšanā. Īsti stāsti un īstas pieredzes. Raidījuma vadītājs Roberts Šteinbergs četrus gadus strādājis pētnieciskajā žurnālistikā kā reportieris LTV raidījumā "Aizliegtais paņēmiens".

Dokumentālo darbu skatieties "Tet+ Filmas un seriāli" no 28. oktobra.

Angļu spiegs Berlīnē

Kāds angļu spiegs tiek nosūtīts uz Berlīni 1961. gadā, neilgi pirms Berlīnes mūra uzsliešanas, lai atrastu nodevēju starp sabiedrotajiem vai Apvienotās Karalistes vēstniecībā.

Seriāla "Spiegu pilsēta" ("Spy City") radītājs ir Skots Viljams Boids, zināms kā rakstnieks, lugu un filmu scenāriju autors. Viņš bija viens no tiem, kas pirms teju 30 gadiem strādāja pie Oskaram nominētās biogrāfiskās filmas "Čaplins" scenārija. Protams, viņš pats arī sarakstījis seriāla "Spiegu pilsēta" scenāriju, bet galvenā loma uzticēta pazīstamajam angļu aktierim Dominikam Kūperam.

Seriālu "Spiegu pilsēta" skatieties "Tet+ Filmas un seriāli" latviešu vai angļu valodā.