Trakā pasaule
2021. gada 24. oktobris, 06:51

Sieviete domāja, ka atstāj mājās savu suni vienu, bet vēlāk nespēja noticēt novērošanas kameras kadriem

Jauns.lv

Suņa īpašniece caurskatīja novērošanas kameras ierakstus, kad ieraudzīja "spoku". Videoklipu viņa ievietoja savā "TikTok" kontā @user3228721954538 un aicināja skatītājus uzmanīgi vērot melno suni.

play icon
Klausīties ziņas
info about playing item

"Atvainojiet par trako riešanu sākumā. Pavērojiet manu melno suni. Spoks viņai krātiņā noņem kakla siksnu," pie video pavēstīja sieviete.

Video redzams, kā divi suņi atrodoties atsevišķos krātiņos viens uz otru rej. Riešana turpinās līdz 25. video sekundei, kad dzīvnieki paliek pilnībā klusi.

Melnais suns, kas atrodas krātiņa pa labi, sāk smilkstēt un cik vien iespējams iespiežas būrī, kad viņa kakla siksna nejauši nokrīt. Tas pārliecinājis suņa īpašnieci par rēga klātbūtni un viņa nav vienīgā, kas tā domā.

Kopš publicēšanas brīža video saņēmis vienu miljonu atzīmju "patīk" un tūkstošiem komentāru no cilvēkiem, kuri arī apgalvo, ka tas ir spoks. Viena persona sacīja:

"Nekad iepriekš neesmu redzējusi tik pārliecinošu spoku video." "Viņi abi palika super klusi... viņi juta enerģiju" rakstīja kāds cits. Tikmēr citi norādīja, ka kakla siksna vienkārši ieķērās krātiņa stieplēs.

Tēmas