Trakā pasaule
2021. gada 7. septembris, 14:10

Aligators sagrauž uzmācīgu tūristu dronu un sāk kūpēt kā skurstenis

Jauns.lv

Sociālā tīkla „TikTok” lietotāja ar segvārdu „devhlanger” publicējusi video, kas skatītājiem izraisīja pretrunīgas emocijas. Nofilmētajā materiālā redzams, ka aligators satver dronu, kas pielidojies ļoti nelielā atstatumā, un sāk to košļāt. Drīz vien no plēsoņas mutes izplūst dūmi un aizkadrā dzirdami saucieni: „Neēd to, Džordž. Nē!”

Incidents noticis Evergleidas nacionālajā parkā, kas atrodas Floridas dienvidos. Šis parks galvenokārt sastāv no purviem un dumbrājiem. Gada laikā to apmeklē mazliet vairāk nekā miljons cilvēku.

"TikTok" lietotāja pastāstīja, ka ar drona palīdzību vēlējusies nofilmēt muti atvērušā aligatora tuvplānu. Viņa cerēja, ka bezpilota lidaparāts, pateicoties šķēršļu novēršanas sistēmai, izvairīsies no dzīvnieka, bet viss nogāja greizi.

foto: Ekrānuzņēmums
Aligators piebeidz notverto tūristu dronu.

Video, kur dzīvnieku ieskauj dūmu mākonis, guvis milzīgu popularitāti, un tas skatīts vairāk nekā 4 miljonus reižu. Ja daži skatītāji notikušo uztver kā joku un ironizē, tad citi ir noraizējušies par rāpuļa veselību.

"Domāju, ka viņš ēd sauso ledu, bet nē, viņš ēd dronu," komentēja kāds skatītājs.

"Kā par to var smieties?" uztraukts ir cits soctīklu lietotājs.

Tomēr meitene publicēja arī video, kurā viņa apgalvoja, ka "Džordžam viss ir labi". Pat pēc tam, kad aligators bija ticis galā ar dronu, viņš joprojām izskatījās izsalcis.

Tēmas