Slavenības
2021. gada 4. septembris, 05:59

Atklāts prinča Viljama un hercogienes Ketrīnas ideālo attiecību noslēpums

Jauns.lv

Prinča Viljama un Kembridžas hercogienes Ketrīnas laulību uzskata par vienu no harmoniskākajām un stiprākajām britu karaļnamā. Šā gada aprīlī pāris atzīmēja jau desmito kāzu gadadienu. Lai gan laulātie draugi līdz pat šai dienai demonstrē idilliskas attiecības, tādas tās nebija vienmēr.

Pirms kāzām Viljams un Keita vairākas reizes pārtrauca attiecības, bet pēc laika tās atkal atjaunoja, jo saprata, ka nespēj viens bez otra.

Princis Viljams un Keita Midltone pirms kāzām

gallery icon

Šo desmit laulības gadu laikā viņiem izdevies izveidot ļoti stipru un harmonisku ģimeni. Pēc karaļnama ekspertes Kamillas Tomini domām, pārim izdevies izveidot tik harmoniskas attiecības, galvenokārt pateicoties Midltonei. Neraugoties uz mīļotā visnotaļ sarežģīto raksturu, viņai izdevās atrast princim pareizo pieeju.

Hercogiene Ketrīna un princis Viljams ar bērniem apmeklē Ziemassvētku šovu Londonā

gallery icon

“Keita vienmēr cenšas, lai vīrs būtu pirmajā vietā. Viņam ir nosliece uz dusmu izpausmēm, spītību un strīdiem. Viljamu ir nepieciešams nomierināt, un Keitai tas brīnišķīgi izdodas. Viljamam un viņa brālim Harijam nekad nebija tādas ģimenes. Iepazīstoties ar Keitu, kura dzimusi nevis aristokrātu, bet parastu strādnieku ģimenē, princis ieraudzīja citu dzīvi. Viņš sajutās vēl piezemētāks, un viņam tas patika,” norāda karaļnama eksperte, britu žurnāliste Kamilla Tomini.

Hercogiene Ketrīna un princis Viljams apmeklē Vimbldonas tenisa turnīra finālu sievietēm

gallery icon

Hercogiene Ketrīna un princis Viljams viesojas Edinburgā 2021. gada maijā

gallery icon