TV
2021. gada 3. septembris, 16:59

VIDEO: Laurim Reinikam nākas atvainoties kaimiņiem par influenceres Laurlāča izdarībām

Jauns.lv

Lai izbaudītu Grieķijas viesmīlību un aplūkotu tūristu iecienītākās apskates vietas, ar šovu "Četri uz koferiem" ceļā posušies mūziķis, aktieris un raidījumu vadītājs Lauris Reiniks, šova "Slavenības. Bez filtra" personība Magone Šutoviene, slavenā influencere Laura Ķīse jeb Laurlācis un restorāna "Hercogs" vadītājs Andris Rūmītis.

play icon
Klausīties ziņas
info about playing item

Šova pirmā sērija, kas skatītājiem nonāks sestdien, 4. septembrī, iesākas ar to, ka Laurlācim jāparūpējas par kompānijas nogādāšanu Rīgas lidostā.

Pēc Magones "ielādēšanas mašīnā" Laura piecos rītā ieradās traucās Laura Reinika, pie viņa mājas skaļi atskaņojot grupas "ABBA" dziesmu "Mamma Mia", par ko no kaimiņiem saņēma draudus izsaukt policiju. "Paldies Dievam, ka mani kaimiņi nezina, kas tas ir un kam par godu... Es ļoti atvainojos visam "Panorama Plaza" kompleksam un garāmejošajiem cilvēkiem piecos no rīta," nosaka Reiniks. Šo dziesmu influencere atskaņoja, jo kinolente "Mamma Mia" un tās turpinājums ir uzņemts tieši saulainajā Grieķijā.

TV šova "Četri uz koferiem" dalībnieki Grieķijā

Šovasar Grieķijā tika filmēta kanāla "360TV" ceļojuma šova "Četri uz koferiem" jaunā sezona, kas pie skatītājiem nonāks jau septembra sākumā. ...

gallery icon
20

Kā zināms, šajā šovā katram no četrotnes ir viena diena, lai pārsteigtu ceļabiedrus. Kura no slavenībām ceļabiedrus priecēs ar visinteresantāko izklaides programmu, gardākajiem ēdieniem un emocijām piepildītāko dienu? Kuri divi no viņiem izpelnīsies iespēju doties jau nākamajā "Četri uz koferiem" tūrē? Smiekli, pārpratumi, lieliska kompānija un aizraujošas dēkas - tas viss skatītājus gaida šova jaunajā sezonā.