Slavenības
2021. gada 20. augusts, 13:51

Uzsākta policijas izmeklēšana. Britnija Spīrsa apsūdzēta par iesišanu darbiniecei

Jauns.lv

Uzsākta izmeklēšana pret popzvaigzni Britniju Spīrsu par miesas bojājumu nodarīšanu. Kāda no mājkalpotājām iesniegusi apsūdzību, ka dziedātāja viņai iesitusi, – ceturtdien vēstīja ASV varasiestādes.

play icon
Klausīties ziņas
info about playing item

Policija iesaistījusies konflikta izmeklēšanā pēc tam, kad viena no Britnijas Spīrsas darbiniecēm informējusi par pirmdienas vakarā notikušu strīdu, kā rezultātā popzvaigzne neesot savaldījusi rokas.

Tiesa, neviena no konfliktā iesaistītajām pusēm neesot cietusi.

Tāda ir Britnija Spīrsa - soctīklu fotogrāfijās, uz skatuves un reālajā dzīvē

gallery icon
46

Policijai iesniegtais ziņojums tiks nodots prokuroriem tālākai izskatīšanai, ziņo šerifa birojs, nesniedzot sīkāku informāciju par ierosināto lietu.

Dziedātājas advokāts Metjū Rozengarts oficiālā e-pasta vēstulē norādījis, ka uzsāktā izmeklēšana esot “pārspīlēta sensacionāla tabloīdu barība – nekas vairāk par safabricētu “viņš teica, ka viņa teica” attiecībā uz mobilo tālruni, bez redzamiem un acīmredzami jebkādiem ievainojumiem.”

“Ikviens var izvirzīt apsūdzību, bet šo vajadzētu slēgt nekavējoties,” norādījis Rozengarts.

Britnija Spīrsa pludmalē 2021. gada jūnija nogalē

gallery icon
5

Britnijai Spīrsai pieder īpašums “Thousand Oaks” rajonā, kas ir 64 kilometru attālumā uz rietumiem no Losandželosas centra.

Advokātu Metjū Rozengartu dziedātāja nolīga darbā aizvadītajā mēnesī, lai viņš palīdzētu popzvaigznei atgūt kontroli pār savu dzīvi un panāktu tēva atbrīvošanu no aizbildņa pienākumiem, kas ilgst jau 13 gadu garumā.

Britnija Spīrsa ar tēvu Džeimiju Spīrsu

gallery icon
8

Līdz ar jaunā advokāta nolīgšanu, lieta sākusi izskatīties cerīga, jo Britnijas tēvs Džeimijs Spīrss nesen kā apliecinājis, ka brīvprātīgi gatavs atteikties no saviem aizbildņa pienākumiem.
 
Atgādināsim, ka vasarā Britnija pirmo reizi publiski runāja par dzīvi tēva aizbildnībā. Tiesā dziedātāja pastāstīja, ka pašreizējā vienošanās paredz viņai lietot kontracepcijas līdzekļus, kā arī liedz salaulāties ar viņas draugu Semu Asghari. Viņa šo gadu laikā esot sazāļota un spiesta uzstāties pret savu gribu.

Britnijas Spīrsas uzstāšanās festivālā Lasvegasā

gallery icon
13
recent icon

Jaunākās

popular icon

Populārākās