Slavenības
2021. gada 10. jūlijs, 06:32

Megana Mārkla atteikusies no tituliem "hercogiene" un "Viņas Karaliskā Augstība"

Jauns.lv

Kļuvis zināms, ka prinča Harija dzīvesbiedre Megana Mārkla nav izmantojusi titulus "Saseksas hercogiene" un "Viņas Karaliskā Augstība", kad veikusi ierakstu meitas dzimšanas apliecībā.

Hercogiene Megana un princis Harijs bruņoto spēku orķestra koncertā Londonā 2020. gada 7. martā

gallery icon
11

Slavenību žurnāls “People” informē, ka viņu rīcībā nonākusi Saseksas hercogu otrā bērna dzimšanas apliecība. Ailītē, kur norādīti vecāki, ierakstīts meitenītes mātes pilnais īstais vārds – Reičela Megana Mārkla. Savukārt princis Harijs gan izmantojis abus savus titulus – kā “Saseksas hercoga”, tā “Viņa Karaliskās Augstības”.

Princis Harijs un hercogiene Megana dalās ar pirmajiem jaundzimušā dēla foto

gallery icon
12

Savukārt pāra pirmā bērna dzimšanas apliecībā Meganas vārds bija norādīts pavisam citādi. Ārčija dokumentos māte dēvēta par “Viņas Karalisko Augstību, Saseksas hercogieni Reičelu Meganu”. Turklāt profesijas ailītē viņa nosaukta par princesi, lai gan iepriekš neviens Meganu tā nekad nebija uzrunājis.

Megana Mārkla un princis Harijs paziņo par sava podkāsta “Archewell Audio” atklāšanu

gallery icon
8

Interesanti, ka arī jūnijā, izdodot savu pirmo bērniem domāto grāmatiņu “Soliņš” (“The Bench”), kā autore norādīta Saseksas hercogiene Megana, nevis Megana Mārkla. Jautājums paliek atklāts, kāpēc meitas Lilibetas Diānas Mauntbatenas Vindzoras dzimšanas apliecības ierakstā Megana atteikusies no visiem saviem tituliem.

Saseksas hercogienes Meganas pirmā grāmata bērniem “The Bench”

gallery icon
17