Slavenības
2021. gada 9. jūlijs, 16:25

Britnijas Spīrsas cīņā par neatkarību parādījusies cerība

Jauns.lv

Amerikāņu popzvaigznes Britnijas Spīrsas mamma vērsusies tiesā ar lūgumu ļaut viņai pašai izvelēties advokātu, kas pārstāvētu aizbildnības lietā. 39 gadus vecā dziedātāja cenšas panākt neatkarību no sava tēva Džeimija, kurš kontrolē viņas dzīvi jau kopš 2008. gada. Visu šo laiku popzvaigznes intereses tiesā pārstāvēja Semjuels D. Inghams, taču nesen viņš nolēmis atteikties no lietas.

Britnija Spīrsa pludmalē 2021. gada jūnija nogalē

gallery icon

“[Britnijas] potenciāls šobrīd neapšaubāmi atšķiras no iespējām 2008. gadā, un viņai vairs nav jādzīvo pēc tiem standartiem, kuru vārdā viņa nevar pieņemt darbā advokātus,” savā iesniegumā norādījusi Linna Spīrsa. “Tas bija pirms 13 gadiem. Jau daudzus gadus Britnija var pati parūpēties par sevi un faktiski šīs aprūpes laikā ir nopelnījusi simtiem miljonu dolāru kā starptautiska zvaigzne.”

Britnija Spīrsa ar tēvu Džeimiju Spīrsu

gallery icon

Neilgi pirms advokāta atteikšanās no turpmākās lietas Britnija Spīrsa atvadījusies arī no sava menedžera, ar kuru bija kopā nostrādājusi 25 gadus. Paziņojot par aiziešanu no amata, Larijs Rūdolfs norādījis, ka Britnija tagad arī esot oficiāli gatava doties pensijā. Pēc paziņu teiktā, dziedātāja esot priecīga par personāla maiņu un “beidzot ar cerību skatās nākotnē”.

Britnija Spīrsa un viņas dēli

gallery icon

“Pēc viņas domām, cilvēki aiziet no saviem ieņemamajiem amatiem, jo zina, ka viņa runā patiesību,” kāds paziņa norādījis “E! News”. “Viņa izjūt atvieglojumu par advokāta atvaļināšanos un cer, ka iespēja pašai izvelēties sev advokātu pārliecinās tiesnesi izbeigt aizbildniecību. Viņa cenšas būt pacietīga un gaida, kas notiks tālāk. Viņa priecājas, ka viss sācis mainīties un patiesība visbeidzot nākusi gaismā.”

Tāda ir Britnija Spīrsa - soctīklu fotogrāfijās, uz skatuves un reālajā dzīvē

gallery icon