Slavenības
2021. gada 29. jūnijs, 06:02

Madonna ierodas bārā un uzsāk neprātīgu deju. Vai viņai tiešām ir 62 gadi?

Jauns.lv

Par popmūzikas karalieni dēvētā dziedātāja Madonna ieradusies bārā Ņujorkā, lai atzīmētu “praida mēnesi”, un parādījusi faniem, kā vajag izklaidēties. Superzvaigzne, skanot hitam “Hung Up”, laidās neprātīgā dejā, aizmirstot par savu gadu skaitu. Taču viņas kustības ir tikai daļa no priekšnesuma.

Madonna ar draugu Ahlamaliku Viljamsu bārā Ņujorkā 2021. gada jūnijā

Popzvaigzne Madonna ar draugu Ahlamaliku Viljamsu bārā Ņujorkā 2021. gada jūnijā.

gallery icon
15

Amerikāņu dziedātāja Madonna [īstajā vārdā Lūize Veronika Čikone] uzstājās “Boom Boom Boom” bārā Ņujorkā, kas pieder viesnīcai “The Standard Hotel”. Šī uzstāšanās notika 24. jūnijā. Savu uzstāšanos dziedātāja veltīja “Praida mēnesim” (Pride Month) jeb “Lepnuma mēnesim” – pirmajam vasaras mēnesim, kad LGBT kopienas pārstāvji svin savu brīvību un iespēju būt tādiem, kādi viņi ir.

62 gadus vecā Madonna savai performancei bija izvēlējusies ļoti atklātu tērpu: ādas šortus un tīkliņa kreklu, cauri kuram varēja redzēt popzvaigznes kailās krūtis. Koptēlu dziedātāja bija papildinājusi ar portupeju [siksnām, kas apjož ķermeni. Napoleona impērijas laikā tādas izdomāja francūži, un tās izmantoja ieroča piestiprināšanai. Tagad tās kļuvušas par ekstravagantu modes aksesuāru), rozā cimdiem un zilu matu parūku.

Kopā ar Madonnu pasākumu apmeklēja arī viņas vecākā meita – 24 gadus vecā Lurdesa Marija Čikone-Leona. Jauniete ieradās, ģērbusies ādas topiņā-krūšturī, rozā apakšveļā un stilizētās tā sauktajās jātnieku biksēs, ko parasti velk virs džinsiem. Lurdesa bikses ar atkailināto ķermeni zem jostasvietas bija uzvilkusi uz kailas miesas, pikantā apģērba ziņā pieskaņojoties savai allaž provokatīvajai mammai.

Lielākā daļa fanu, kas klātienē vēroja madonnas uzstāšanos, to filmēja un vēlāk ‘’sos video publiskoja sociālajos tīklos. Madonna bārā izpildīja vairākus hitus, ko izdevusi pēc tūkstošgades mijas.