Liene Šomase šovasar līksmo ar mākslinieku Ošenieku. FOTO
Liene Šomase un Guntars Ošenieks Dzintaru koncertzālē Jūrmalā.
Slavenības

Liene Šomase šovasar līksmo ar mākslinieku Ošenieku. FOTO

Jauns.lv

Pagājušajā mēnesī vienas nedēļas laikā dziedātāja Liene Šomase četrus vakarus pavadīja lustīgās izklaidēs kopā ar precētu vīru, mākslinieku Guntaru Ošenieku (49).

Liene Šomase šovasar līksmo ar mākslinieku Ošeniek...

Pēdējā laikā par Šomases pastāvīgu pavadoni kļuvis dizaina mākslinieks Gosh, īstajā vārdā Guntars Ošenieks. Laimas Vaikules koncertos, kas norisinājās divas dienas Dzintaru koncertzālē, Jūrmalā, Šomase un Gosh bija nešķirami. Pirmajā koncertā viņi sēdēja līdzās skatītāju zālē, bet nākamajā dienā Liene ar pavadoni jestri lēkāja pa vienu no koncertzāles kafejnīcām, bet vēlāk, pateicoties mākslinieka uzsauktajiem dzērieniem, kļuva pavisam dzīvīga un, plivinoties kā tauriņš, griezās dejā Dzintaru VIP ložā.

Dienu vēlāk dziedātāja un mākslinieks kopā ar jautru kompāniju devās uz Liepāju, brīvdienas pavadīdami festivālā „LMT Summer Sound”, kur jautrība sita augstu vilni divas dienas.

Kasjauns.lv mākslinieks Gosh pastāstīja, ka uz Liepājas festivālu devies pirmo reizi un kompānija, ieskaitot Lieni Šomasi, nakšņojusi viesnīcā, nevis festivālam paredzētajā telšu pilsētiņā. Par sirsnīgajām attiecībām ar dziedātāju Šomasi viņš bilda: „Lienīte man ir laba draudzene.”

Liene Šomase un Guntars Ošenieks Liepājā, pludmales festivālā „LMT Summer Sound”.
Liene Šomase un Guntars Ošenieks Liepājā, pludmales festivālā „LMT Summer Sound”.

Lienes Šomases elegantais stils Raimonda Paula un Guntara Rača nošu grāmatas prezentācijā

Kasjauns.lv / Foto: Mārtiņš Ziders