Slavenības
2021. gada 27. jūnijs, 06:22

Hercogiene Ketrīna atstās vīru vienu viņam svarīgā dienā

Jauns.lv

Princis Viljams un princis Harijs satiksies Londonā šā gada 1. jūlijā, lai Kensingtonas pils dārzā atklātu savai mātei princesei Diānai veltītu skulptūru. Zināms, ka Megana Mārkla paliks ASV kopā ar dēlu Ārčiju un jaundzimušo meitu Lilibetu. Karaļnama eksperti ir pārliecināti, ka arī Kembridžas hercogiene Ketrīna nepiedalīsies ceremonijā.

Hercogiene Ketrīna un princis Viljams viesojas Edinburgā 2021. gada maijā

gallery icon
22

“Neviens nav teicis, ka statujas atklāšanā piedalīsies visa karaliskā ģimene. Pirmkārt, tā ir brāļu apvienošanās par godu princeses Diānas 60. dzimšanas dienai,” austrāliešu strīmīnga kanāla “9Now” programmā “Today” izteikusies izdevuma “Daily Telepgraph” redaktore Kamilla Tomini. “Viņu sievām nav obligāti jābūt līdzās. Es domāju, ka Harijs un Viljams būs divatā, un visu skatieni, protams, būs pievērsti tikai viņiem. Visi cer, ka viņi salabs, jo abiem ceremonija būs ārkārtīgi sāpīgs un svarīgs brīdis, viņi atcerēsies savu mirušo māti.”

Princese Diāna ar dēliem

Princese Diāna ar dēliem princi Viljamu un princi Hariju.

gallery icon
54

Princis Viljams un princis Harijs pie šī projekta kopīgi strādā jau kopš 2017. gada. Skulptūru viņi pasūtīja princeses Diānas bojāejas 20. atceres gadā. Pēdējo reizi abi brāļi kopā redzēti šā gada aprīlī vectēva Edinburgas hercoga prinča Filipa bērēs.

Princis Harijs vectēva Edinburgas hercoga prinča Filipa bērēs

gallery icon
26

Pēc ierašanās Lielbritānijā Saseksas hercogam nāksies Frogmoras kotedžā pavadīt desmit dienas karantīnā, kā to paredz koronavīrusa ierobežojumi. Viņš varēs pārtraukt pašizolāciju piektajā dienā, ja Covid-19 tests uzrādīs negatīvu rezultātu.

2021. gada 11. marts. Princis Viljams un hercogiene Ketrīna viesojas skolā Londonā, kas atkal atvērta mācībām

gallery icon
24

“Harijs teica, ka darīs visu iespējamo, lai būtu Londonā uz pieminekļa atklāšanu,” jau pirms kāda laika izteicās kāds no Saseksas hercoga paziņām. “Viņš kopā ar Viljamu vēlas darboties kā viena komanda un godināt abu māti.”

Princis Harijs ar vedēju princi Viljamu pie Vindzoras pils tiekas ar cilvēkiem

Harijs savu pirmskāzu nakti pavadīs izsmalcinātā viesnīcā "Coworth Park", bet pirms tam viņš kopā ar brāli princi Viljanu ārpus Vindzoras ...

gallery icon
41

Izteikts pieņēmums, ka Diānas skulptūra tikšot atklāta princeses iemīļotākajā vietā Kensingtonas pils teritorijā – tās “Nogrimušajā dārzā”.

Briti piemin pirms 20 gadiem bojā gājušo tautas princesi Diānu 2017. gadā

31.augustā aprit 20 gadu kopš autoavarijā gāja bojā Velsas princese Diāna. Gadadienā pie Kensingtonas pils briti nolika ziedus, svecītes un ...

gallery icon
52

Princis Čārlzs ar dēliem

gallery icon
27