Slavenības
2021. gada 21. jūnijs, 06:36

"Mammīt, izbeidz!" - hercogiene Ketrīna pažēlojusies par bērnu audzināšanas grūtībām

Jauns.lv

Kembridžas hercogiene Ketrīna ir liela foto mākslas piekritēja. Viņa ir teju visu ģimenes fotogrāfiju autore. Ketrīna ne reizi vien teikusi, ka viņa ļoti patīk fotografēt savus bērnus – princi Džordžu (7), princesi Šarloti (6) un princi Luisu (3). Taču, kā izrādās, atvases nav sajūsmā par šo mammas nodarbi.

Kembridžas hercogiene pastāstījusi, ka viņas bērniem ļoti nepatīk fotokameras zibspuldzes. “Man ārkārtīgi patīk fotografēt. Taču mani bērni bieži saka – ‘Mammīt, lūdzu, izbeidz!’” – Ketrīnas vārdus citē izdevums “Daily Mail”. Taču Ketrīna joprojām turpina dalīties ar sabiedrību ar ģimenes fotogrāfijām, ko pati uzņēmusi. Savukārt fani ar lielu prieku un gandarījumu raksta aizkustinošus komentārus un novērtē skaistās fotogrāfijas ar “patīk”.

Tā fotografē Kembridžas hercogiene Ketrīna

gallery icon

Jāatzīmē, ka hercogiene Ketrīna ar fotografēšanu aizraujas jau kopš studiju gadiem. Savukārt pērn sadarbībā ar Nacionālo portretu galeriju Londonā Ketrīna uzsāka vērienīgu foto projektu – konkursu “Hold Still”. Hercogiene aicināja visus Lielbritānijas iedzīvotājus iesūtīt fotogrāfijas, kas atspoguļo viņu ikdienu pandēmijas laikā. No visiem konkursam iesūtītajiem darbiem viņa izvēlējās aptuveni simts fotogrāfijas un personīgi aprunājās ar katru no tās autoriem. Labākās no labākajām fotogrāfijām izdotas arī hercogienes personīgi apkopotā foto grāmatā, kas jau tūlīt pat pēc nonākšanas pārdošanā kļuva par bestselleru.

Hercogiene Ketrīna slimnīcā Londonā aplūko mākslas izstādi un dodas uz muzeju, lai prezentētu grāmatu

gallery icon

Šā gada 11. jūnijā Ketrīna G7 samita ietvaros ieradās oficiālā vizītē vienā no Kornvolas skolām, kur ar žurnālistiem apspriesta arī jautājumus par bērnu agrīno attīstību, kā arī aprunājās ar vairākiem jaunāko klašu skolēniem. Daudzo jautājumu skaitā bija arī kāds, kur viņai apvaicājās, vai hercogiene jau ir redzējusi vīra brāļa ģimenes jaunāko atvasi Lilibetu Diānu Mauntbatenu-Vindzoru, kura pasaulē nāca 4. jūnijā Kalifornijā.

Hercogiene Ketrīna tiekas ar jaunajiem foto entuziastiem

gallery icon

Kembridžas hercogiene atzinās, ka vēl nav ar video zvana palīdzību sazinājusies ar Hariju un Meganu, taču viņa deg nepacietībā iepazīties ar Saseksas hercogu jaundzimušo meitiņu.

Britu karaliskā ģimene un lielvalstu līderi pieņemšanā “Ēdenes projekta” botāniskajā dārzā Kornvolā

gallery icon

“Es vēlu viņai to labāko, un nevaru vien sagaidīt tikšanos. Ceru, ka tā pienāks drīz,” uz jautājumu atbildējusi prinča Viljama laulātā draudzene.

Britu prinču Viljama un Harija ģimenes apmeklē polo spēli

Britu prinču Viljama un Harija ģimenes apmeklē polo spēli 2019. gada 10. jūnijā.

gallery icon

Neraugoties uz to, ka Saseksas hercogu un karaliskās ģimenes attiecības šobrīd ir tālas no ideālām, eksperti pieļauj, ka Lilibetas piedzimšana varētu viņus satuvināt vai pat ienest ģimenē pamieru.

Princese Šarlote un princis Džordžs dodas uz skolu. Princesei pirmā skolas diena

gallery icon

Dažas dienas pēc Kembridžas hercogienes vizītes skolā Kornvolā Saseksas hercogiene Megana sazinājusies ar saviem aizokeāna radiem un karaliskās ģimenes “WhatsApp” grupā atrādījusi visiem meitiņas fotogrāfiju.

Hercogiene Ketrīna un princis Viljams ar bērniem apmeklē Ziemassvētku šovu Londonā

gallery icon

Kembridžas hercogi Viljams un Ketrīna ar bērniem pievienojas aplausiem, godinot mediķus pandēmijas laikā 2020. gada aprīlī

gallery icon

Prinča Viljama un hercogienes Ketrīnas bērni princis Džordžs un princese Šarlote apmeklē princeses Eiženijas kāzas

gallery icon