Slavenības
2021. gada 16. jūnijs, 05:52

Romāns uzņem apgriezienus! Paparaci pieķēruši Benu Afleku un Dženiferu Lopesu skūpstāmies

Jauns.lv

Izdevums “PageSix” publicējis video, kas kliedē visas šaubas par abu slavenību attiecībām. Dženifera Lopesa un Bens Afleks apskāvušies un skūpstījušies vakariņu laikā restorānā “Nobu”, kas atrodas Malibu.

Dženifera Lopesa un Bens Afleks laiku lokos: uz ekrāna un dzīvē

gallery icon
20

Par Bena Afleka (48) un Dženiferas Lopesas (51) iespējamo romānu runā jau vairākas nedēļas. Medijos iepriekš nonākušas fotogrāfijas, kurās abi redzami kopā, taču nav iespējams nepārprotami spriest, vai viņi patiešām ir atjaunojuši romantiskās attiecības. Taču Dženiferas Lopesas māsas dzimšanas dienā paparaci tomēr izdevies nofotografēt pārīti, kad tas ļāvies romantiskām jūtām.

Jubilejas svinībās piedalījās arī Lopesas bērni, kuri dzimuši viņas laulībā ar dziedātāju Marku Antoniju – 13 gadus vecie dvīņi Makss un Emme. Nav brīnums, ka Afleks apmeklējis kuplās Lopesu ģimenes svinības, jo dziedātājas mamma atbalsta meitas attiecības.

Dženifera Lopesa ar draugu Aleksu Rodrigesu un savu mammu Ņujorkā

Lai gan dziedātāja un aktrise Dženifera Lopesa un bijušais beisbolists Alekss Rodrigess satiekas tikai mēnesi, latino dīva jau iepazīstinājusi mīļoto ...

gallery icon
20

Vārdā nenosaukts ģimenes draugs slavenību žurnālam “People” norādījis, ka Gvadalupe Rodrigesa ir “saviļņota” par meitas atjaunoto romānu ar bijušo saderināto.

“Agrāk Dženiferas un Bena mammas bija ļoti tuvas. Gvadalupe mīlēja Benu. Mammai bija skumji, kad viņi pirms daudziem gadiem tomēr nespēja saglābt savas attiecības,” norādījis paziņa.

Dženifera Lopesa un Bens Afleks atpūšas dziedātājai piederošajā villā Maiami

gallery icon
19

Vārdā nenosauktais informators paskaidrojis, ka Dženifera ir ļoti tuva ar savu mammu, un viņai ir ļoti svarīgi, lai cilvēks, ar kuru viņa satiekas, saprastos ar Gvadalupi.

Dženifera Lopesa ar jaunāko māsu Lindu

gallery icon
14

Afleks un Lopesa 2002. gadā bija saderināti un gatavojās kāzām. Pāris nolēma dot attiecībām otru iespēju dažas nedēļas pēc tam, kad Lopesa pārtrauca attiecības ar līgavaini, bijušo beisbolistu Aleksu Rodrigesu, kurš, ja var ticēt baumām, esot krāpis mīļoto.

Dženiferas Lopesas jaunākā māsa Linda

Dženiferas Lopesas jaunākā māsa Linda Lopesa ir atzīta TV žurnāliste.

gallery icon
4

Dženiferas Lopesas un Aleksa Rodrigesa attiecības fotomirkļos

gallery icon
21

Dženiferas Lopesas vīrieši

gallery icon
6