Slavenības
2021. gada 1. jūnijs, 17:33

Alise, Diāna, Elizabete? Zināms, kā Megana un Harijs sauks savu meitu

Jauns.lv

Šā gada februārī princis Harijs un Megana Mārkla pārsteidza ar negaidītu paziņojumu. Pāris atklāja, ka viņiem gaidāms ģimenes pieaugums. Jau tuvākajā laikā Saseksas hercogi kļūs par sava otrā bērna vecākiem. Martā, sniedzot interviju Oprai Vinfrijai, viņi atklāja gaidāmā mazuļa dzimumu – pārim būs meitenīte. Zināms, ka arī vārdu gaidāmajai meitai viņi jau esot izvēlējušies.

Megana Mārkla un princis Harijs paziņo par sava podkāsta “Archewell Audio” atklāšanu

gallery icon

Pēc Saseksas hercogu pārim tuva paziņas teiktā, topošie vecāki esot nolēmuši meitai dot vārdu Diāna – šādi godinot prinča Harija pāragri mirušo māti. Taču bukmeikeri aizvien turpina pieņemt likmes par to, kāds būs meitas vārds, un arī fani izsaka savas versijas un minējumus par šo tēmu. Liela daļa Saseksas hercogu pāra atbalstītāju patiešām ir pārliecināti, ka topošie vecāki ar meitas vārda izvēli pagodinās Velsas princesi Diānu.

Princese Diāna. Foto retrospekcija

Princese Diāna. Foto retrospekcija.

gallery icon

Šobrīd princis Harijs un Megana Mārkla audzina divus gadus veco dēlu Ārčiju un ar nepacietību gaida meitas nākšanu pasaulē. Vēl martā prinča sieva atzina, ka viņu pārpilda emocijas, domājot par gaidāmo bērniņu: “Es izjūtu neticamu prieku. Es priecājos, ka varu dalīties savās emocijās ar miljoniem citu ģimeņu visā pasaulē.” Kad tieši dzims topošā mantiniece, joprojām nav zināms. Pēc mediju ziņām, meitenītei pasaulē jānāk nākamajā mēnesī.

Pēc bukmeikeru prognozēm, visvairāk likmju izdarīts par vārdu Diāna. Otrajā vietā ierindojas vārds Elizabete, kas būtu dots par godu Harija vecmāmiņai Lielbritānijas karalienei. Tiklīdz karaļnamā gaidāms mazulis, bukmeikeru sarakstos parādās arī vārdi Greisa un Alise. Tie tajā figurē arī šoreiz, bet varbūtība par šī vārda izvēli gan ir visnotaļ maza – attiecīgi 18/1 un 20/1. Kamēr par vārdu Elizabete šī attieciba ir 10/1, bet par vārdu Diāna 3/1.

Princese Diāna ar jaunāko dēlu princi Hariju

gallery icon

Hercogiene Megana un princis Harijs ar dēlu Ārčiju pieņemšanā Dienvidāfrikā

gallery icon