Slavenības
2021. gada 30. maijs, 05:58

Princis Harijs apmānījis karalieni? Jauni fakti par nesaskaņām karaļnamā

Jauns.lv

Aizvadītajā nedēļā Saseksas hercogs prezentēja savu projektu – dokumentālo filmu “The Me You Can’t See”, kas veltīta garīgās veselības problēmām. Piecu sēriju filmā, ko viņš producējis kopā ar Opru Vinfriju, princis Harijs ne tikai padalījies ar savu personīgo pieredzi, bet arī nežēlīgi kritizējis karalisko ģimeni, to skaitā savu tēvu un vecmāmiņu. Izrādās, ka princis Čārlzs un karaliene Elizabete II zinājuši par dokumentālās filmas tapšanu, taču viņi nav nojautuši, ka Harijs tajā visu vērtējumam izliks problēmas ģimenē.

Princis Harijs ar vecmāmiņu karalieni Elizabeti II

gallery icon
34

“Karalienei un princim Čārlzam tuvi cilvēki ir satriekti par notikušo,” kāds no karaļnamam pietuvinātām personām pastāstījis izdevumam “Daily Mail”. “Tas ir uzticības jautājums, un, godīgi sakot, šobrīd viss karājas mata galā. [Bakingemas] pilī jūt līdzi prinča Harija psiholoģiskajai traumai un viņa grūtajai dzīvei, taču tur arīdzan ir sarūgtināti, ka viņš par to visu pastāstījis starptautiskā televīzijas šovā. Viņa personisko nelaimju nianses sniedz ļoti negatīvu iespaidu par viņa audzināšanu. Daudzi cilvēki to redz atšķirīgi.”

Princis Čārlzs ar dēliem

gallery icon
27

Norādīts, ka princis šim projektam gatavojies jau 2018. gadā, kad bija ieguvis gan savas, gan Meganas Mārklas ģimenes piekrišanu. Šo trīs gadu laikā Saseksas hercoga attiecības ar karalisko ģimenei radikāli mainījušās. Vai tas atstājis ietekmi uz Harija vēlmi atklāti pastāstīt par visu, kas sakrājies, neviens īsti nezina teikt. Interneta lietotāji neizslēdz versiju, ka Harijs apzināti nav informējis vecmāmiņu par saviem plāniem.

Megana, Harijs un princis Čārlzs

gallery icon
12

Princese Diāna ar dēliem

Princese Diāna ar dēliem princi Viljamu un princi Hariju.

gallery icon
54