Slepkavību mēnesis – Viasat History raidījumu ieteikumi
Kino
2021. gada 5. maijs, 06:11

Slepkavību mēnesis – Viasat History raidījumu ieteikumi

Reklāmas projekts

Jauns.lv

Sākot ar 3. maiju, darba dienu vakaros, pulksten 23.00 kanāls Viasat History piedāvās izzināt dzīviem murgiem līdzīgus noziegumus un stāstus par bēdīgi slaveniem slepkavām no Viktorijas laika Londonas līdz 1970. gadu Riodežaneiro – veselu mēnesi varēsim iepazīties ar cilvēces tumšāko pusi.

Jaunums! “Slepkavīgā vēsture” – pilsētas un to tumšākie noslēpumi

„Slepkavnieciskā vēsture“ izzina sešus brutālus noziegumus. Katra sērija ļauj iepazīties ar laiku un vietu, kurā noziegumi pastrādāti. Šīs šausmas ietekmējušas visus cilvēces aspektus no varas koridoriem līdz grēkiem ielās. Tāpat tie parāda tā brīža cilvēku kaislības un rūpes, un katrs stāsts piedāvā skatītājiem iepazīties ar pilsētu un tās iedzīvotājiem. Raidījums sešās daļās pirmizrādi piedzīvos 3. maijā, un tas būs skatāms darba dienu vakaros, pulksten 23.

“Nacistu slepkavību noslēpumi” – šokējošākās nacistu slepkavību lietas

Vēl viens sešu daļu raidījums “Nacistu slepkavību noslēpumi” TV ekrānos būs skatāms no 17. maija, pulksten 23. Tajā iepazīsimies ar nacistu šausmīgākajiem noziegumiem – no aizdomīgas Hitlera omītes nāves un sērijveida slepkavībām Berlīnē līdz korumpētiem slepkavību izmeklētājiem, kas sasaistījuši bijušo Lielbritānijas karali ar nacistu naudu. Šis raidījums ļaus izprast un izzināt slepkavības un noslēpumainas nāves, kas vēstures gaitā palikušas neatrisinātas, aizmirstas vai apslēptas. Iesaistot ekspertus un izmantojot dramatiskus atdarinājumus, dažādās starptautiskās vietās filmētus kadrus un arhīvu materiālus, katra sērija vēstīs par citu cilvēku, stāstu un vēstures pusi, ko jums likās, ka pārzināt.

“Slepkavību kartes” – stindzinošā Džeka Uzšķērdēja ēra

Šis raidījums mūs aizvedīs pagātnē, kurā norisinājās šokējošākās un pārsteidzošākās vēstures slepkavības. Raidījuma vadītājs Nikolass Dejs vadīs mūs cauri slepkavas pasaulei, iepazīstot policijas attapību un agrīnās izmeklēšanas metodes, kas palīdzēja nonākt pie patiesības. Tāpat iedziļināsimies Džeka Uzšķērdēja ērā, izzināsim Marijas Annas Kotonas tieksmi vientuļus vīriešus iegrūst slazdā, iepazīsimies ar divu sieviešu nepagurstošu darbu, kas, spītējot visiem pareģojumiem, ļāva sērijveida slepkavu Henriju Landru saukt pie atbildības. “Slepkavību kartes” – no 24. maija, darba dienu vakaros, pulksten 22.55.

Visa maija garumā izzināsim pagātnes tumšākos pakšus. Šie trīs raidījumi skatītājiem sniegs patiesi padziļinātu ieskatu pagātnes drūmākajos noziegumos. No 3. maija, darba dienu vakaros, pulksten 23 – tikai kanālā Viasat History!

Seko mums arī Facebook

Reklāmas raksts tapis sadarbībā ar Viasat-History-Latvija