Madonna nopērk māju, kas piederēja The Weeknd

gallery icon
41
Slavenības
2021. gada 18. aprīlis, 11:26

Madonna nopērk māju, kas piederējusi superzvaigznei The Weeknd

Jauns.lv

Popmūzikas karaliene Madonna (62) papildinājusi savu nekustamo īpašumu klāstu. Sešu bērnu māte par 19,3 miljoniem ASV dolāru nopirkusi greznu villu Hidenhilsā, Kalifornijā, kas iepriekš piederēja viņas kolēģim popmūzikas sensācijai The Weeknd.

play icon
Klausīties ziņas
info about playing item
foto: BACKGRID/ Vida Press
Popmūzikas karaliene Madonna šā gada aprīlī.

Pēc vairāk nekā desmit gadiem, ko popmūzikas karaliene Madonna pavadījusi, dzīvojot Ņujorkā (ASV) un Lisabonā (Portugālē), viņa nolēmusi ieguldīt kapitālu, lai iegādātos māju sev sirdij tik tuvajā Losandželosā, kur pavadīta visa jaunība un uzsākta pasakaini veiksmīgā dziedātājas karjera.

Madonna ar draugu Ahlamaliku Viljamsu Parīzē 2020. gada 9. martā

gallery icon
6

Madonna uz dzīvi Losandželosā atgriezās jau pērn un koronavīrusa karantīnu pavadīja greznā īrētā villā Beverlihilsā. Jau tad hita “Material Girl” izpildītāja meklēja īpašumu, ko varētu iegādāties un pilntiesīgi saukt par savām mājām. Dziedātāja šoreiz izvairījās no Beverlihilsā un Holivudhilsā pārdošanā izliktajiem īpašumiem, jo agrāk šajos rajonos viņai jau bija piederējušas mājas. Mūziķe meklēja sev māju kādā no Kalifornijas priekšpilsētām. Viņas galīgā izvēle palika pie īpašuma slavenību iecienītajā Hidenhilsā, Madonna par 19,3 miljoniem ASV dolāru iegādājās māju, kas pirms tam piederēja mūziķim The Weeknd.

foto: Matt Baron/Shutterstock/ Vida Press
Mūziķis The Weeknd.

The Weeknd šo māju, kas bija tikko kā uzcelta, nopirka pirms četriem gadiem, par to samaksājot 18,2 miljonus ASV dolāru. Izliekot māju nekustamo īpašumu tirgū, mūziķis sākotnēji vēlējās saņemt 25 miljonus ASV dolāru. Mājas cena nokritās līdz 22 miljoniem dolāru, bet tad nāca Madonna un nokaulēja cenu par vēl 2,7 miljoniem.

Madonnai 60!

gallery icon
116

Popmūzikas karalienes jaunajā īpašumā ir deviņas guļamistabas un deviņas vannasistabas. Septiņas guļamistabas atrodas galvenajā mājā, bet divas – viesu namiņā.

Madonna iziet Ņujorkas ielās pidžamā

Madonna iziet Ņujorkas ielās pidžamā.

gallery icon
6

Galvenās ēkas plašajā foajē ir izvietots melns flīģelis, bet līdzās tam kāpnes ved augšup uz otro stāvu. Durvis no viesistabas izved mājas pagalmā, bet savukārt  ēdamistabai līdzās ir vīna istaba ar pēc pasūtījuma izveidotu LED apgaismojumu. Virtuvē ir pati modernākā virtuves tehnika. Pirmajā stāvā labiekārtoti plaši viesu apartamenti, mediju telpa un birojs ar melna marmora kamīnu. Saimnieku guļamistaba iekārtota otrajā stāvā atsevišķā ēkas spārnā. Arī tajā mājīgumam ierīkots kamīns, bet plauktus izgaismo LED gaismiņas. No guļamistabas iespējams iziet uz privāta balkona. Guļamistabai līdzās ir divas istabas-garderobes – viņam un viņai, kā arī izsmalcināta vannasistaba.

Pie mājas ir arī peldbaseins ar spa zonu.

Madonna ar bērniem viesojas Itālijā

Itālijas pilsētā Lečē popzvaigzne Madonna ciemojusies kopā ar adoptētajiem bērniem dēlu Dievidu Bandu un dvīnītēm Esteri un Stellu.

gallery icon
8
recent icon

Jaunākās

popular icon

Populārākās