foto: Mārtiņš Ziders
VIDEO: Olga Rajecka pastāsta, kā iepazinusies ar savu vīru Ivo
Olga un Ivo.
Slavenības
2021. gada 10. marts, 12:20

VIDEO: Olga Rajecka pastāsta, kā iepazinusies ar savu vīru Ivo

Jauns.lv

Pāru iepazīšanās stāsti nereti saistās ar visai amizantiem un atmiņā paliekošiem notikumiem, ļaujot vien minēt – vai tā bijusi nejaušība, kas abus savedusi kopā, vai savu lomu nospēlējis liktenis? Trešdienas vakarā viesojoties kanāla "360TV" raidījumā "Pasaki to skaļi", savā pieredzē un neparastajā stāstā, kā iepazinusies ar vīru Ivo, dalīsies šarmantā skatuves dīva Olga Rajecka.

play icon
Klausīties ziņas
info about playing item

Izrādās – abu pirmā satikšanās saistījusies ar ne tām pozitīvākajām emocijām. “Es ļoti nesmuki izdarījos...” ar intrigu stāstu sāk Olga un atklāj, ka ar topošo vīru savulaik strādājusi uz vienas skatuves. Ivo bijis skaņotājs, kurš koncerta laikā kļūdījies un uzlicis nepareizo dziesmu. Bet Olga savā šerpumā, no skatuves visiem dzirdot, noteikusi: "Piedodiet, operators ir bišķiņ pārkarsis saulē.” Lieki piebilst, ka Ivo par šādu mākslinieces “izgājienu” nav bijis sajūsmā.

foto: Mārtiņš Ziders
Olga un Ivo.

Taču pēc laika abu ceļi vēlreiz krustojušies – šoreiz deju kolektīvā, kur Olga “salikta vienā pāri” ar ne vienu citu kā Ivo. Jutusies nelāgi par savu iepriekšējo rīcību, dziedātāja pēc deju koncerta gājusi pie Ivo izrunāties un lūgt piedošanu. Interesanti, ka vīrietis par nepatīkamo starpgadījumu jau bija sen aizmirsis, taču tieši šis notikums kļuvis par pamatu ne tikai sirsnīgai draudzībai, bet arī laimīgām laulības saitēm.

Kā Olga Rajecka uz kuģa svinēja vīra Ivo Bankava jubileju

Olga Rajecka ar meitu Mariju un aptuveni 1000 kuģotājiem svin Ivo Bankava 45 gadu jubileju Baltijas jūrā.

gallery icon
48

Šovakar ar raidījuma “Pasaki to skaļi” starpniecību siltus paldies vārdus Olgai veltīs jaunā un talantīgā dziedātāja Patrisha. Vēl vairāk – saskaņā ar raidījuma noteikumiem, Olgai līdz pat satikšanās brīdim nebūs ne jausmas, kurš viņu aicinājis “Pasaki to skaļi” studijā un par ko izskanēs dzīves vērtais “paldies". Siltu vārdu iedvesmota, Olga staros no uzņemtās pozitīvās enerģijas - kā atklāsies sarunā, abas dziedātājas vieno ne tikai mūzika, bet arī neizmērojama mīlestība pret dzīvniekiem. Kādiem mīluļiem Olga un Patrisha  devušas patvērumu savās mājās? Un kas viņas pamudināja uz šādu lēmumu? To un daudz ko citu uzzini šī vakara raidījumā “Pasaki to skaļi”.