Slavenības
2021. gada 19. februāris, 23:44

Zvaigžņu pāra savienībai pienākušas beigas: Kima Kardašjana iesniedz šķiršanās pieteikumu

Jauns.lv

Par slavenību pāra nesaskaņām runāja jau ilgāku laiku. Tagad ASV mediji ziņo, ka uzņēmēja Kima Kardašjana iesniegusi oficiālu pieteikumu par laulības šķiršanu no repera Kanje Vesta, vēsta BBC.

Pāris bija precējies gandrīz septiņus gadus. Abiem ir četri kopīgi bērni. Ziņas par abu domstarpībām un iespējamo šķiršanos izskanēja jau pirms vairākiem mēnešiem.

Kā vēsta ASV mediji, 40 gadus vecā realitātes šova zvaigzne lūgusi kopīgu fizisku un likumīgu aizbildniecību pār bērniem. Neviena no pusēm nav publiski komentējusi notiekošo.

Kima Kardašjana un Kanje Vests nopērk otru rančo Vaiomingā

gallery icon

Šā gada janvārī Jauns.lv vēstīja, ka realitātes šova zvaigzne Kima Kardašjana 1,3 miljonus dolāru vērto "Lorraine Schwartz" saderināšanās gredzenu bija novilkusi jau pirms pāris nedēļām, kad kopā ar bērniem svinēja Ziemassvētkus.

Viņa gan laiku pa laikam to izvēlējusies nenēsāt jau kopš 2016. gadā Parīzē piedzīvotās laupīšanas.  Par to, ka Kimas un Kanjes šķiršanās ir "nenovēršama", sabiedrībā baumots jau vairāku mēnešu garumā.

Kimas Kardašjanas un Kanjes Vesta ģimene

gallery icon

Pārim šis bijis sarežģīts gads attiecību jomā. Pēc repera neglītajiem izteikumiem "Twitter" , kad viņš vainoja savus bipolāros traucējumus, abi laulātie centās risināt ģimenē ienākušo krīzi, taču tas nav devis vēlamos rezultātus.

Kanje Vests uz kāzām dodas iešļūcenēs

gallery icon

Sešu gadu ilgās laulības laikā Kima Kardašjana un Kanje Vests kļuvuši par četru kopīgu bērnu vecākiem. Vecākajai meitai Nortai ir jau septiņi gadi, dēlam Seintam – seši, meitai Čikāgai nākamnedēļ gaidāma trešā dzimšanas diena, savukārt pastarītim Psalmam šobrīd ir tikai pusotrs gads.

Divus jaunākos bērnus pārim iznēsāja surogātmāte, jo veselības problēmu dēļ ārsti Kimai aizlieguši pašai laist pasaulē vēl kādu mazuli.