foto: Twitter @misanharriman
Pēc sirdi plosošā spontānā aborta hercogiene Megana atkal ir gaidībās
Slavenības
2021. gada 14. februāris, 22:47

Pēc sirdi plosošā spontānā aborta hercogiene Megana atkal ir gaidībās

Jauns.lv

Pusgadu pēc otrā bērniņa zaudēšanas tiek apstiprināts, ka Saseksas hercogiene Megana atkal ir gaidībās, informē ziņu aģentūra AP.

"Mēs varam apstiprināt, ka Ārčijs būs lielais brālis. Saseksas hercogs un hercogiene ir ļoti priecīgi, ka gaida otro bērnu," medijiem apstiprinājusi pārim tuvu stāvoša persona. 

Pāris arī atļāvis dalīties ar melnbaltu attēlu, kurā redzams, kā Megana ielikusi princim Harijam klēpī galvu un ar vienu roku tur augošo vēderiņu.  

Fotogrāfiju uzņēmis abu draugs Misans Harimans.

Mikroblogošanas vietnē "Twitter" viņš raksta: "Meg, es biju tavās kāzās, lai redzētu, kā šis mīlasstāsts sākās. Un man ir prieks iemūžināt, kā tas aug. Apsveicu Saseksas hercogu un hercogieni ar šo priecīgo ziņu!"

Atgādinām, ka jūlijā Megana piedzīvoja spontāno abortu, kura laikā zaudēja savu otro bērniņu. 

Laikrakstā "New York Times" viņa novembrī aprakstīja savas sāpes. 

Savās Losandželosas mājās viņa bija mainījusi sava pirmdzimtā Ārčija autiņbiksītes, kad sāpēs saļimusi uz grīdas. 

"Es zināju, ka zaudēju savu bērnu. Pēc dažām stundām es jau gulēju slimnīcas gultā, turot vīra roku. Es skūpstīju viņa plaukstas, kas bija slapjas no mūsu abu asarām," teica Megana. Viņa tobrīd pajautājusi Harijam, vai viņam viss labi, jo tas tobrīd šķitis vienīgais veids, kā sākt dziedēt vīra salauzto sirdi.

"Bērna zaudēšana ir nepanesamas skumjas. Tās piedzīvo daudzi, bet par tām runā tikai daži," turpināja Megana. 

Hercogiene Megana ar dēlu viņa 1. dzimšanas dienā

gallery icon
17

Pāris esot sapratis, ka vismaz desmitā daļa sieviešu ir piedzīvojušas spontāno abortu. "Neskatoties uz to, šī tēma joprojām ir tabu, jo reprezentē kaunu un skumjas."

Ceļš uz dziedināšanu, viņasprāt, sākas ar vienkāršu aprunāšanos, kā cilvēks jūtas un vai viņam viss ir kārtībā. Tas attiecoties ne tikai uz spontānajiem abortiem, bet arī uz citiem gadījumiem, piemēram, zaudējot kādu tuvinieku. "Vai mums viss būs kārtībā? Būs."

Princis Harijs un hercogiene Megana dalās ar pirmajiem jaundzimušā dēla foto

gallery icon
12

Megana un princis Harijs ir vecāki savam dēlam Ārčijam. Viņš piedzima 2019. gada 6. maija rītā pulksten 5.26 pēc Lielbritānijas laika. Tolaik par dēla nākšanu pasaulē sociālajā tīklā "Instagram" paziņoja pats princis Harijs.