foto: Ekrānuzņēmums
Samantai Tīnai nākas doties uz policiju skaidroties par ierobežojumu pārkāpšanu Vecgada vakarā
Slavenības
2021. gada 11. februāris, 12:50

Samantai Tīnai nākas doties uz policiju skaidroties par ierobežojumu pārkāpšanu Vecgada vakarā

Jauns.lv

Janvāra sākumā acīgi sociālo tīklu lietotāji bija pamanījuši iespējamus pulcēšanās ierobežojumu pārkāpumus vairāku slavenību, tostarp dziedātājas Samantas Tīnas publiskotajos ierakstos. Nu Tīnai nācies par to skaidroties policijā.

Slavenības esot publicējušas kadrus no Jaunā gada sagaidīšanas, un, lai arī nav redzami kopā, bildes radījušas aizdomas, ka viņi varētu atrasties vienās un tajās pašās telpās. Patlaban ir aizliegts rīkot privātus pasākumus un privātas pulcēšanās, izņemot vienas mājsaimniecības ietvaros, tāpēc par šo informāciju ieinteresējušies arī likumsargi.

“STV Pirmā!” realitātes šova “Slavenības. Bez filtra” jaunākajā sērijā dziedātāja, TV kameru pavadīta, devusies uz Jelgavas policijas iecirkni, lai sniegtu savu skaidrojumu par situāciju. “Es esmu valsts ienaidniece, es esmu slikts cilvēks, es neprotu uzvesties, es neprotu rīkoties. Es esmu baisulis. Latvijas kartē kā melns pleķis, kā melns punkts,” par radušos situāciju atļausies paironizēt dziedātāja.

Samanta Tīna laiku lokos

Samanta Tīna laiku lokos.

gallery icon

Tāpat viņa atklāti sacīs - likumu nav pārkāpusi un organizētā pasākumā gadu mijā nav piedalījusies. “Es taču neesmu ieinteresēta, lai šī slimība attīstītos, vai es viņu izaicinātu. Biju policijā, visu izstāstīju, uzrakstīju paskaidrojumu, parakstījos zem tā, parunājām ar inspektoru. Viss kārtībā!”

Kā tālāk risināsies notikumi Samantas Tīnas dzīvē, “Slavenības. Bez filtra” skatītāji uzzinās jau drīzumā.