foto: Publicitātes
Orākuls šovu zvaigznei Magonei pareģojis vēl vienu dēlu
Magone.
TV
2021. gada 10. februāris, 11:00

Orākuls šovu zvaigznei Magonei pareģojis vēl vienu dēlu

Jauns.lv

Vēl pavisam nesen “karsts” ziņu temats bija “STV Pirmā!” realitātes šova “Slavenības. Bez filtra” zvaigznes Magones Šutovienes grūtniecība, dzemdības TV kameru priekšā un neparastā meitiņas vārda izvēle, kas raisīja plašu rezonansi sabiedrībā.

Vīrs Žanis uzstāja, ka meitai jādod vārds Latvija, izpelnoties skarbu kritiku no šova faniem - daudzi norādīja uz lielo atbildību, ko uzliek tik patriotisks vārds, citi sprieda, ka tas ir absolūts neprāts un vai maz vispār mūsu valstī atļauts šādu vārdu jaundzimušajam dot.

Šovu zvaigznes Magones grūtnieces fotosesija

Dzejnieces un šovu zvaigznes Magones Šutovienes grūtnieces fotosesija.

gallery icon

Taču Magone lēma par labu diviem vārdiem - Magnolija Latvija - un meitu reģistrēja kā Latvijas, nevis Lietuvas pilsoni. Nu mazā Magnolija ir krietni paaugusies un jaunākajā šova sērijā Magone atklājusi, ka ir pārliecināta – viņai būs vēl viens bērniņš.

“Viens ir tā mātes iekšējā sajūta – es jūtu, ka viņa klātbūtne ir. Bērniņš ir, bet tā nebūs meitene. Meita man ir tikai viena. Arī viens no tiem orākuliem, pie kura es biju tēti meklēt, teica – es redzu jūsu dēla dvēselīti. Ir jau jums ģimenē, bet viņam vēl nav iedota fiziskā miesa, jo jūs vienkārši ar vīru neko nedarāt. Viņš nevar to ķermeni dabūt, kamēr vīrs ar sievieti neguļ," atklājusi Magone.