Slavenības
2021. gada 7. februāris, 08:56

Kanje Vests izvācas no mājām - paņem 500 pāru savu sporta apavu un dodas prom

Jauns.lv

Gada sākumā internetā sāka klīst runas par Kimas Kardašjanas un Kanjes Vesta nesaskaņām. Vairāki ārzemju plašsaziņas līdzekļi vēstīja par neizbēgamu šķiršanos, kā arī to, ka sabiedrības dāma jau nolīgusi labu advokātu. Kā šķiršanās iemesli minēti pāra ilgstošie konflikti, Kanjes nestabilā garīgā veselība un aizdomas par sānsoļiem. Reperim pat piedēvēja romānu ar skaistuma blogeri Džefriju Stāru (35). Vēlāk gan "TikTok "zvaigzne atzinās, ka baumas par abu vīriešu slepeno romānu esot izdomājusi.

Kanje Vests uz kāzām dodas iešļūcenēs

gallery icon

Lai gan runas par laulības pārkāpšanu izrādījušās tikai baumas, šķiršanās, visticamāk, notiks. Izdevums “Page Six” informē, ka reperis Kanje Vests jau izvedis savas mantas no abu kopīgajām ģimenes mājām. “Viņš no mājām paņēma 500 pāru savu sporta apavu,” informācijā padalījies kāds pārim pietuvināts, bet vārdā nenosaukts ziņu avots.

Kimas Kardašjanas un Kanjes Vesta ģimene

gallery icon

Kāds cits ģimenes draugs slavenību žurnālam “People” stāsta, ka abi vairs pat nesarunājoties. “Kimai ir šķiršanās plāns un viņa to iesniegs tiesā, kad būs gatava,” norādījis zinātājs. Saskaņā ar paziņas teikto, Kardašjana vairs neizjūt, ka viņas dzīve, personīgās intereses un mērķi sakristu ar plāniem Kanjes dzīvē, it īpaši pēc viņa 2020. gadā sarīkotās prezidenta vēlēšanu kampaņas un divdomīgajiem izteikumiem par sievu savā “Twitter” kontā.

Kanjes Vesta tikšanās ar Donaldu Trampu Ovālajā kabinetā 2018. gada oktobrī

gallery icon

Atgādināsim, ka izdevums “Page Six” izdibinājis, kas notiks ar abu slavenību kapitālu pēc laulības šķiršanas. Runa ir par milzīgām naudas summām, biznesa uzņēmumiem, nekustamo īpašumu un pasakaini dārgām dāvanām.

Kanje Vests Ziemassvētkos uzdāvina Kimai Kardašjanai „Hermes Birkin” somu

gallery icon

Pēc Beverlihilsā praktizējošā jurista Džozefa Manisa domām, mantas dalīšana zvaigžņotajam pārim varētu radīt “lielas galvassāpes”.

Kimas Kardašjanas un Kanjes Vesta fotosesijas aizkulises žurnālam „Vogue”

gallery icon

Sešu laulībā nodzīvoto gadu laikā Kimas un Kanjes kapitāls ievērojami palielinājies, turklāt pārim pieder kopīgi nekustamie īpašumi 108 miljonu dolāru vērtībā. Saskaņā ar laulības līgumu, Kanje garantē Kimai izmaksāt vienu miljonu dolāru par katru laulībā nodzīvoto gadu. Kā arī viņa drīkst paturēt jebkuru dāvanu, ko pasniedzis Kanje, tajā skaitā saderināšanās gredzenu.

Kima Kardašjana un Kanje Vests 2013. gada sākumā

gallery icon

Reperis Kanje Vests savu izredzēto bildināja 2013. gadā, pasniedzot 1,3 miljonus ASV dolāru vērtu zīmola “Lorraine Schwartz” saderināšanās gredzenu ar 15 karātu briljantu.

Kardašjana un Kanje Vests 2012. gada aprīļa sākumā Ņujorkā

gallery icon

Zināms arī, ka Kima un Kanje dalīs kopīgu aizbildnību par abu četriem bērniem. Tā būšot noteikta līdzīgās daļās – 50:50. Pārim ir meitas Norta un Čikāga, un divi dēli – Seints un Psalms.

Kima Kardašjana un Kanje Vests Parīzē

gallery icon