Tā Mailija Sairusa centās pārsteigt MTV balvu vakara publiku. FOTO
Šādi Mailija Sairusa zīmējās svētdienas vakarā Losandželosā notikušā MTV mūzikas video balvu vakarā.
Slavenības
2015. gada 2. septembris, 05:46

Tā Mailija Sairusa centās pārsteigt MTV balvu vakara publiku. FOTO

Jauns.lv

Amerikāņu popzvaigzne Mailija Sairusa (22) „godam” pārspējusi savu skandalozi vērtēto uzstāšanos 2013. gada MTV mūzikas video balvu ceremonijā. Šoreiz pikanto tērpu bija daudz vairāk, tāpat kā dibena gorīšanas un marihuānas piesaukšanas tekstos, kas teikti no skatuves. Arī mēle dziedātājai aizvien ir gara, gara...

play icon
Klausīties ziņas
info about playing item

Divus gadus pēc pretrunīgi vērtētās berzēšanās gar Robinu Tiku, skandalozā dziedātāja Mailija Sairusa izvēlēta par šova vadītāju 2015. gada MTV mūzikas video balvu vakaram. Neko vairāk par plikumu rādīšanu publika arī negaidīja, un to Mailija attaisnoja ar uzviju. Lai gan balvu ceremonijas tiešraide TV ēterā tika demonstrēta ar dažu sekunžu aizkavēšanos, lai cenzētu rupju valodu vai nepiedienīgu uzvešanos, Mailija tomēr iemanījās parādīt kailu krūti nacionālās televīzijas ēterā.

Kad dziedātāju filmēja aizkulisēs pārģērbjamies pēdējam vakara priekšnesumam, popzvaigzne kādā brīdī ļāva noslīdēt aizkara malai, kas viņu piesedza, un it kā nejauši atklāja kailu krūti miljonu auditorijai. Pēc eksponēšanās kameras priekšā, aizkadrā varēja dzirdēt Mailijas balsi: „Piedošanu, mans pups tika ārā.”

Vakara gaitā Mailijai uz skatuves piebiedrojās dziedātāja Rita Ora un kostīmos tērpti dejotāji. Sairusa vēlējās uzņemt „selfiju” un, pozējot kopīgai bildei, visiem lika teikt vārdu „marihuāna”. Ar šo „selfiju” Mailija ļoti centās pārspēt Elenas Dedženeresas pašbildi no „Oskara” ceremonijas vakara, kas uzstādīja nebijušu skatījumu rekordu „Twitter” tīklā.

Mailijas pašbildē redzama Rita Ora un Kima Kardašjana, taču Dedženeresai tovakar iepozēja pasaulē lielākās Holivudas zvaigznes, kuru skaitā bija arī Breds Pits un Džūlija Robertsa.

Mailija Sairusa apreibinošo vielu marihuānu vakar gaitā pieminēja vairākkārt. Pirmo reizi viņa to piesauca jau šova pirmajās minūtēs un turpināja runāt par marihuānas smēķēšanu vai ēšanu (cepumos, braunijos...), cik vien bieži tas bija iespējams. Pēc šova, kad kameras jau bija izslēgtas, Mailija nofotografēta aizkulisēs smēķējam „zāli”, šādi atzīmējot sava narkotiku tematikas piesātinātā šova finišu.

Mailijas Sairusas pikantā uzstāšanās 2013. gada MTV mūzikas video balvu vakarā

Kasjauns.lv / Foto: Vida Press, Instagram