Slavenības
2021. gada 9. janvāris, 07:59

Princis Viljams un hercogiene Ketrīna neatgriezīsies dzīvot Kensingtonas pilī

Jauns.lv

Princim Viljamam un Kembridžas hercogienei Ketrīnai svētku brīvdienas ir beigušās, taču uz dzīvi Kensingtonas pilī Londonā viņi neatgriezīsies.

Hercogiene Ketrīna un princis Viljams ar bērniem apmeklē Ziemassvētku šovu Londonā

gallery icon
27

Līdz ar ziņām par straujo Covid-19 izplatības pieaugumu un jaunajiem karantīnas ierobežojumiem Ketrīna un Viljams nolēmuši palikt savās mājās Amnerholā, kas atrodas Norfolkas grāfistē un kur ģimene pavadījusi arī Ziemassvētkus. Saskaņā ar izdevuma “The Mirror” rīcībā esošo informāciju Kembridži atsākuši bērnu attālinātu skološanu, kā to jau darīja lielāko daļu laika aizvadītajā gadā.

Kembridžas hercogi Viljams un Ketrīna ar bērniem pievienojas aplausiem, godinot mediķus pandēmijas laikā 2020. gada aprīlī

gallery icon
7

Ketrīna un Viljams strādās no savām mājām – Amnerholas rezidences. Arī lielākā daļa karaliskās ģimenes apņēmusies atbalstīt labdarības organizācijas un uzņēmumus Lielbritānijas trešā “lokdauna” laikā. “Ģimene ir apņēmusies strādāt kopā, lai palīdzētu valstij pārvarēt nākamo krīzes posmu,” laikrakstam “The Mirror” norādījusi kāda no karaļnamam pietuvinātām personām. “Plānos ir sazināties ar vairākām labdarības organizācijām un uzņēmumiem. Par laimi, tās visas tagad jau labi apguvušas video zvanu pasauli.”

Princis Viljams un hercogiene Ketrīna ierodas Edinburgā un viesojas skolā 2020. gada 7. decembrī

gallery icon
21

Princis Džordžs un princese Šarlote jaunā gada pirmajā nedēļā neatgriezās skolā, lai mācītos klātienē. Vēl pirms pirmdien britu valdības oficiālā paziņojuma par skolu slēgšanu visā valstī sākumskolām jau iepriekš bija dots rīkojums pēc brīvdienām darbu neatsākt. BBC informē, ka mācības skolā varētu atsākties ne ātrāk par februāra mēnesi.

Princese Šarlote un princis Džordžs pirmajā bērnudārza dienā

Princese Šarlote un princis Džordžs pirmajā bērnudārza dienā.

gallery icon
4

Prinča Luisa oficiālās apmācības sākums arī iekavējies. Žurnāls “Hello!” informē, ka Kembridžu jaunākajai atvasei šomēnes bija paredzēts uzsākt gaitas bērnudārzā, šādi sekojot sava vecākā brāļa un māsas pēdās, kas sāka apgūt zinības attiecīgi 2016. gada un 2018. gada janvārī.

Kembridžas hercogu ģimene rotaļājas Keitas radītā dārzā

Kuplā Kembridžas hercogu ģimene iemūžināta, rotaļīgā noskaņojumā pavadot laiku Čelsijas ziedu izstādes dārzā. Mazie ķipari redzami, spēlējoties viņu mātes, Kembridžas ...

gallery icon
7

Lai gan bērnudārzi (pirmsskolas izglītības iestādes) Anglijā nav slēgtas, Ketrīna un Viljams pagaidām nav paziņojuši, ka Luiss plānotu tās uzsākt. Tā kā Kembridžu ģimene nolēmusi palikt savā Amnerholas rezidencē Anglijas laukos, maz ticams, ka Luiss šomēnes uzsāks bērndārznieka gaitas.

Princese Šarlote un princis Džordžs dodas uz skolu. Princesei pirmā skolas diena

gallery icon
13