foto: CAMERA PRESS/ED/CE/KentandCurwen/TCS / Vida Press
Atklājies, ka Deivids un Viktorija Bekhemi ar privātu reisu devušies uz Maiami sagaidīt Jauno gadu
Deivids un Viktorija Bekhemi.
Slavenības
2021. gada 7. janvāris, 15:11

Atklājies, ka Deivids un Viktorija Bekhemi ar privātu reisu devušies uz Maiami sagaidīt Jauno gadu

Jauns.lv

Bijušais futbolists Deivids Bekhems ar sievu modes dizaineri Viktoriju Bekhemu un bērniem Jauno gadu devies sagaidīt ASV. Ģimene ar privātu reisu no Anglijas mērojusi ceļu uz Maiami, lai gadu miju pavadītu vecākā dēla Bruklina līgavas Nikolas Pelcas 40 miljonu dolāru vērtajā savrupnamā.

Atklājies, ka Deivids un Viktorija Bekhemi - par spīti pasaulē valdošajai pandēmijai - ar privātu reisu šķērsojuši okeānu jau Pirmajos Ziemassvētkos, lai būtu kopā ar vecāko dēlu Bruklinu (21) un viņa līgavu amerikāņu aktrisi Nikolu Pelcu (25). Zinātāji apgalvo, ka pārim šajā ceļojumā pievienojušies arī visi trīs jaunākie bērni – Romeo (18), Krūzs (15) un Hārpere (9).

Bekhemu ģimenes Ziemassvētku ainiņas 2020. gadā

gallery icon
33

Ģimenes draugi gan apgalvo, ka ceļojuma mērķis neesot bijis tikai izklaide un kopābūšana ar vecākā dēla ģimeni. Deividam Floridā bijis jākārto arī biznesa darīšanas, kas saistītas ar viņa futbola komandu Maiami “Inter”.

“Deivids un Viktorija šo ceļojumu plānoja jau mēnešiem ilgi,” laikrakstam “The Sun” apliecinājis vārdā nenosaukts paziņa. “Deividam bija nepieciešams būt Floridā janvārī ar “Inter” saistīto pienākumu dēļ, jo šis ir MLS pirmssezonas sākums, un viņš palīdz piesaistīt komandai jaunus spēlētājus.”

Viktorija un Deivids Bekhemi

gallery icon
20

“Noteikto ierobežojumu dēļ viņš nevarēja nokļūt Maiami jau kopš aizvadītā gada marta, tā, ka šis Deividam ir ļoti svarīgs brauciens.”

“Pēc Pirmo Ziemassvētku rīta sagaidīšanas savās Kotsvoldsas mājās – kas tobrīd bija ierindota pandēmijas 2. zonā – viņiem visiem veica Covid-19 testu, un tad viņi ar privāto lidmašīnu varēja droši mērot ceļu no vietējās lidostas uz Floridu.”

“Amerikas Savienotajās Valstīs Bruklins atgriezās pie Nikolas, un abas ģimenes varēja kopā izbaudīt jauku kopābūšanu. Diemžēl, scenārijā, ko viņi nevar kontrolēt, esot Štatos, spēkā stājušies jauni ierobežojumi.”

Bruklins Bekhems un Nikola Pelca

gallery icon
52

Jaunāko – pirms gadu mijas izziņoto – ierobežojumu dēļ, pāris plāno turpmāko nedēļu laikā attālināti skolot savus bērnus, uzturoties ASV, - informē izdevums “The Sun”.

Bekhemu pāra bērnu talanti

gallery icon
9

Hārpere Bekhema no sirds priecājas par braucienu uz lauku saimniecību

gallery icon
11

Viktorija Bekhema ar dēlu Bruklinu

Viktorija Bekhema ar dēlu Bruklinu.

gallery icon
12