Slavenības
2020. gada 10. decembris, 15:11

Gatavojoties lomai, pārlieku liela svara zaudējuma dēļ Džordžs Klūnijs nonācis slimnīcā

Jauns.lv

Holivudas aktieris Džordžs Klūnijs pastāstījis, ka lomas dēļ nonācis slimnīcā. Gatavojoties filmai "The Midnight Sky" viņam nācies ievērojami nokristies svarā, bet organisms to nav izturējis un viņš aizvests uz slimnīcu.

Džordžs Klūnijs filmā “The Midnight Sky”

gallery icon

“Oskara” balvas laureāts atklājis, ka viņam slimnīcā nācies pavadīt vairākas dienas pēc tam, kad bija nokrities svarā par 11 kilogramiem, gatavojoties katastrofu filmai “The Midnight Sky”.

foto: SplashNews.com/ Vida Press
Džordžs Klūnijs filmas “The Midnight Sky” uzņemšanas laukumā.

“Manuprāt es pārcentos, zaudējot svaru pārāk strauji un, iespējams, pienācīgi nerūpējos par sevi,” atzinis 59 gadus vecais aktieris.

Jaunajā ekranizējumā, ko viņš pats arī režisē, Klūnijs atveido vēža nomocītu astronomu Augustīnu Lofthausu.

“Man bija nepieciešamas vairākas nedēļas, lai atlabtu. Kā režisoram tas nav viegli, jo šim darbam ir nepieciešama enerģija,” izdevumam “Daily Mirror” pastāstījis aktieris.

Džordžs nonācis slimnīcā četras dienas pirms darba sākšanās pie “Netflix” filmas. Aktierim ārstniecības iestādē diagnosticēts pankreatīts.

foto: SplashNews.com/ Vida Press
Filmas reklāmas plakāts.

Šī slimība var būt bīstama dzīvībai, taču Klūnijam izdevies tikt ārā no slimnīcas jau pēc dažām dienām.

“Pankreatīts ir aizkuņģa dziedzera iekaisums. Tas tiek iedalīts akūtajā un hroniskajā pankreatītā. Starp iekaisuma pazīmēm un simptomiem ir sāpes vēdera augšdaļā, slikta dūša un vemšana. Akūta pankreatīta gadījumā var parādīties drudzis un simptomi parasti pazūd dažu dienu laikā. Hroniska pankreatīta gadījumā var būt svara zudums un caureja. Var būt arī komplikācijas, piemēram, infekcija, asiņošana, cukura diabēts, problēmas ar citiem orgāniem,” paskaidrots interneta enciklopēdijā "Vikipēdija".

Amala un Džordžs Klūniji prinča Harija un Meganas Mārklas kāzās

gallery icon

Svara zaudējums nebija vienīgā Džordža Klūnija vizuālā izmaiņa, gatavojoties lomai.

“Es uzaudzēju arī neglītu garu bārdu. Manam dēlam tā ļoti patika, jo viņš tajā slēpa visdažādākās mantas, par ko es uzzināju tikai atnākot uz darbu – ‘A, re kur man bārdā ielipusi konfekte’,” atklāj Klūnijs.

Amala Klūnija ar dvīņiem

Džordža Klūnija sieva Amala Klūnija ar gadu vecajiem dvīņiem: meitu Ellu un dēlu Aleksandru.

gallery icon

“Taču mana sieva un meita bija no sirds gandarītas, kad es bārdu visbeidzot noskuvu. Citādi zem bārdas tajā juceklī viņas nevarēja atrast manu seju.”

Džordžs Klūnijs ar cilvēktiesību advokāti Amalu Klūniju ir precējies kopš 2014. gada. Ģimenē aug trīs gadus veci dvīņi Ella un Aleksandrs.

Džordžs un Amala Klūniji ar dvīņiem Venēcijā

Džordžs un Amala Klūniji ar dvīņiem Venēcijā.

gallery icon

Filmas “The Midnight Sky” galvenais varonis astronoms Augustīns visu mūžu veltījis zvaigžņu izpētei. Taču tad pēkšņi pasaulē notiek globāla katastrofa, un viņš paliek viens pats Arktikas pētījumu stacijā.

Tajā pašā laikā zemei tuvojas kosmosa kuģis ar kapteini Salliju Rembšīru ar viņas komandu. Abu likteņi izrādās cieši saistīti, lai gan katrs atrodas tālu viens no otra. Astronoms cenšas aizkavēt kosmosa kuģa atgriešanos uz katastrofas skartās Zemes.

Tā mīl Džordžs un Amala Klūniji

Džordžs un Amala Klūniji apprecējās 2014. gada septembrī. 2017. gada jūnijā viņi kļūs par vecākiem saviem pirmdzimtajiem. Ģimenē gaidāmi dvīnīši.

gallery icon