No troņa gāzta "Instagram" karaliene Kardašjana. Kuram tas bijis pa spēkam?
Tik drīz? Vēl pirms nedēļas sabiedrības dāma Kima Kardašjana gavilēja, ka ir sasniegusi 45 miljonu lielu „Instagram” sekotāju skaitu. Nu viņa gāzta no troņa. Kimu pārspējusi dziedātāja Teilore Svifta ar 45.5 miljoniem sekotāju.
Slavenības
2015. gada 11. septembris, 08:50

No troņa gāzta "Instagram" karaliene Kardašjana. Kuram tas bijis pa spēkam?

Jauns.lv

Sabiedrības dāma un nepārspēta „selfiju” karaliene Kima Kardašjana līdz šim lepojās ar rekordlielu sekotāju skaitu sociālajos tīklos. Taču kāds viņu nesen pārtrumpojis, kļūstot par personību ar visvairāk sociālā tīkla „Instagram” sekotāju. To skaists sasniedzis 45.5 miljonus!

Sabiedrības dāma Kima Kardašjana gāzta no troņa. Viņa vairs nav visvairāk sekotā slavenība sociālajā tīklā „Instagram”. Par visvairāk sekoto personību kļuvusi dziedātāja Teilore Svifta. Aizvadītajā otrdienā 25 gadus vecās dziedātājas kontam bija 45.5 miljoni sekotāju visā pasaulē.

Kardašjanai tas droši vien ir nepatīkams šoks. Kā nekā sabiedrības dāma pirms dažām dienām lepojās ar to, ka viņas konts sasniedzis 45 miljonus lielu sekotāju skaitu. Par godu šim, viņasprāt tik svarīgajam notikumam, Kardašjana fanu priekam publiskoja kārtējos „selfijus”. Kārtējos plikumus rādošos selfijus. Tajos visiem 45 miljoniem sekotāju bija tas prieks (kārtējo reizi) aplūkot viņas apetītelīgo dekoltē apšaubāmas kvalitātes fotogrāfijās...

Uzzinājusi, ka ir sasniegusi 45 miljonu lielu sekotāju skaitu Kima nespēja vien beigt sajūsmināties un pateicās saviem uzticamajiem atbalstītājiem: „45 miljoni „Instagram” sekotāju!!! Mīlu jūs, draugi!!!!”

Pirms mēneša Teilore Svifta visvairāk sekoto slavenību sarakstā ieņēma trešo vietu, iepaliekot Kardašjanai un R’n’B dziedātājai Bijonsē.

Kasjauns.lv / Foto: Instagram