Slavenības
2020. gada 24. novembris, 06:18

"t.A.t.U." dziedātājai Jūlijai Volkovai atgriezies vēzis

Jauns.lv

Skandalozā krievu dueta “t.A.t.U.” bijusī dziedātāja Jūlija Volkova atzinusies, ka viņa atkal nezina, kā dzīvot tālāk un cik ilgu laiku liktens atvēlējis. Vairogdziedzera vēzis ir atgriezies.

Jūlijas Volkovas “Instagram” bildes no 2018.-2020. gadam

gallery icon
92

Pirms astoņiem gadiem dziedātājai Jūlijai Volkovai noteica briesmīgu diagnozi – vairogdziedzera vēzis. Tas mūziķes dzīvi sadalīja divos posmos: pirms un pēc. Viņai veica ārstēšanas kursu, tajā skaitā ķirurģisku operāciju, lai izgrieztu ļaundabīgo audzēju. Operācija nepagāja bez sarežģījumiem. Tās laikā mediķis nejauši skāra balss saišu nervu, un Jūlija tikpat kā zaudēja balsi.

Jūlija Volkova “Instagram” bildēs 2016. gadā

gallery icon
8

Grupas “t.A.t.U.” bijusī dziedātāja tolaik padomāja, ka ar to viņas dzīve ir beigusies – karjerai mūzikā pielikts punkts. Taču Jūlijai tomēr izdevās saņemties. “Es lidoju uz Vāciju, nepalīdz. Man katru gadu bijušas operācijas. Pēdējā no tām Seulā, Korejā,” atzinusies Volkova.

Ārstiem izdevās atgūt Jūlijai balsi, taču bēdīgas ziņas atkal sasniegušas dziedātājas mājas – nesen mūziķe uzzinājusi, ka vēzis atgriezies.

Jūlija Volkova “Instagram” bildēs 2015. gadā

gallery icon
150

“Viss sabruka, visa mana dzīve. Tu nesaproti, kā tas viss beigsies, cik ilgi vēl dzīvosi,” pārdzīvojumos padalījusies Jūlija. Volkova piebildusi, lai kāds būtu rezultāts, – kā agrāk, tāpat nekad vairs nebūs.

Lai gan Jūlijas nākotne šobrīd nav prognozējama, padoties viņa nedomā. Uz skatuves viņa, šobrīd neplāno atgriezties, taču piekritusi piedalīties telekanāla HTB programmā “Суперстар!”, kur nodziedājusi duetā ar Larisu Doļinu. Abas mūziķes izpildījušas “t.A.t.U.” hitu “Нас не догонят”.

Jūlija Volkova Taizemē 2015. gadā

gallery icon
8

Bijušās „t.A.T.u.” dziedātājas Jūlijas Volkovas „Instagram” bildītes

gallery icon
8

Jūlija Volkova un duets "t.A.T.u."

Krievijas dziedātāja Jūlija Volkova, kura reiz bija dueta “t.A.T.u.” viena no solistēm.

gallery icon
11

Tēmas