Slavenības
2020. gada 7. novembris, 04:45

Princis Viljams noliek pie vietas aktieri, kurš atļāvies atzīties Ketrīnai mīlestībā

Jauns.lv

Princis Viljams un hercogiene Ketrīna ir precējušies kopš 2011. gada, bet pazīstami krietni ilgāku laiku. Tāpēc ir tikai dabiski, ka britu troņmantinieks ļoti uzmana savu mīļoto dzīvesbiedri un abu kopīgo trīs bērnu māti. Pat tādos brīžos, kad tas ir pavisam lieki...

Princis Viljams un Keita Midltone pirms kāzām

gallery icon
29

Detalizēta informācija par 2014. gadā notikušo atgadījumu nesen nākusi gaismā Džonatana Rosa vadītajā šovā. Komiķis un aktieris Džeks Vaithols savas stand-up uzstāšanās laikā vērsās pie Ketrīnas, kura tobrīd bijusi zālē. Izrādās, ka Kembridžas hercogiene un Vaithols savulaik mācījušies vienā skolā.

foto: CAMERA PRESS/ROTA / Vida Press
Hercogiene Ketrīna un Džeks Vaithols savulaik mācījušies vienā skolā.

Liela skatītāju pūļa priekšā Džeks atzinies: “Esmu ļoti priecīgs būt šeit. Īpaši priecīgs esmu uzstāties Kembridžas hercogienei. Tas ir tik aizraujoši. Mēs mācījāmies vienā skolā. Es biju nedaudz jaunāks par tevi, un pirmo reizi redzu tevi ārpus skolas, – esi sveicināta.”

foto: Matt Frost/ITV/Shutterstock/ Vida Press
Džeks Vaithols personīgi satiek princi Viljamu.

Ketrīna bijusi ļoti priecīga redzēt Džeku un draudzīgi pamājusi ar roku. Tas iedrošinājis komiķi, un viņš atzinies sekojošā: “Nezinu, vai tam ir piemērots laiks, ņemot vērā apstākļus, bet tu biji mana pirmā mīlestība.”

foto: Matt Frost/ITV/Shutterstock/ Vida Press
Princis Viljams un komiķis Džeks Vaithols.

Princis Viljams uz šo paziņojumu noreaģējis nekavējoties. Nesakot ne vārda, viņš bargi paskatījies uz Vaitholu. Mājiens bija saprasts. “Labi, skaidrs, ka nevietā. Jūsu augstība cieši lūkojas uz mani,” atbildējis aktieris.

Keitas Midltones stils pirms kāzām ar princi Viljamu

Līdz liktenīgajam 2011. gadam pašreizējā Kembridžas hercogiene bija vienkārša meitene, kuru pazina kā Keitu Midltoni. Tolaik viņu neinteresēja ne stila ...

gallery icon
68

Intervijā Džonatanam Rosam Džeks pastāstīja, ka pēc šova princis piegājis pie viņa un abi aprunājušies: “Viljams bija ļoti amizants un mīlīgs, bet tajā pašā laikā arī pasīvi agresīvs, un man pateica: ‘O, tu flirtēji ar manu dāmu? Tas bija ļoti interesanti.’”

Prinča Viljama un Keitas Midltones saderināšanās 2010. gadā

Saderināšanās dienā Keita Midltone bija ģērbusies zīmola „Issa” vadošās dizaineres Danielas Helejelas radītā tērpā, kas lieliski saskanēja ar 12 karātu ...

gallery icon
8

Viljams un Ketrīna iepazinās, studējot Sentendrūsas universitātē. 2010. gadā, pēc ilgiem kopābūšanas gadiem, Viljams visbeidzot bildināja Ketrīnu. Apprecējās pāris 2011. gadā aprīlī.

Karaliskās kāzas: tā precējās hercogiene Ketrīna un princis Viljams 2011. gada aprīlī

2011. gada 29. aprīlī visa Lielbritānija svinēja gadsimta notikumu - prinča Viljama kāzas ar viņa līgavu Keitu Midltoni.

gallery icon
26

Kembridžas hercogi Viljams un Ketrīna ar bērniem pievienojas aplausiem, godinot mediķus pandēmijas laikā 2020. gada aprīlī

gallery icon
7