Slavenības
2020. gada 28. oktobris, 10:10

Internetā apspriež pikantu reklāmas video, kurā filmējusies Megana Mārkla

Jauns.lv

Internetā nesen no jauna parādījies sens video, kas prinča Harija dzīvesbiedri nostāda visnotaļ neveiklā situācijā. Megana, kas tagad sevi pasniedz kā nopietnu biznesa lēdiju un feministi, kas cīnās par sieviešu tiesībām, šajā reklāmas video izskatās kā koķete no “Playboy” žurnāla lappusēm. Bet tas, protams, absolūti nesaskan ar viņas jauno koptēlu.

Megana Mārkla savas mājas pagalmā sniedz interviju sieviešu tiesību aizstāvei Glorijai Steinemai

gallery icon
11

Interneta diskusijas raisījušais video ir reklāmas rullītis, kas savulaik uzņemts žurnāla “Mens’s Health” interneta izdevumam. Tajā hercogiene parāda visu, ko var, tomēr intrigu saglabā.

Megana Mārkla seriāla “Suits” uzņemšanas laikā

gallery icon
36

Viņa uz ekrāna parādās caurspīdīgā blūzītē, ko lēnām atpogā, atsedzot savu krūšturi. Pēc tam viņa nomaina tērpu pret super īsiem šortiem un miniatūru topiņu, kas tik tikko piesedz krūtis. Tajā pašā laikā Megana koķeti un divdomīgi lūkojas uz skatītāju, ieņemot dažādas jutekliskas pozas, un kā profesionāla pavedinātāja vēl piedevām aplaiza sev pirkstus... Īsāk sakot, šajā reklāmas video viņa uzvedas pilnīgi pretēji tam, kā no pieklātos darīt prinča sievai un aktīvistei, par kādu viņa sevi uzskata.

Šis reklāmas video, kas noskatīts jau vairāk nekā miljonu reižu, uzņemts samērā sen – 2013. gadā, tātad vēl pirms iepazīšanās ar Hariju. Tolaik aktrisei, kas par katru cenu vēlējās iemantoto popularitāti, šāds video bija absolūti pieņemams un normāls. Taču tagad viss ir mainījies. Tas, ka šo video skatās tagad, kā uzskata pati Megana, ļoti kaitē tam, lai viņu uztvertu nopietni. Megana centās panākt, lai šo video dzēstu. Taču diemžēl viņai par sarūgtinājumu, uzņemtā video autortiesību īpašnieki kategoriski atteikušies to darīt...

Amerikāņu aktrise Megana Mārkla

gallery icon
37

Megana Markla apstiprina attiecības ar princi ar kaklarotas palīdzību

Aktrise Megana Markla nēsā zelta ķēdīti, ko rotā divi burtiņi – „M” un „H”, kas ir viņas un prinča Harija ...

gallery icon
6

Megana Markla atzīta par „Google” visvairāk meklēto TV aktrisi

Prinča Harija draudzene kanādiešu aktrise Megana Markla 2016. gada nogalē atzīta par vietnē „Google” visvairāk meklēto TV aktrisi.

gallery icon
6