Slavenības
2020. gada 25. oktobris, 05:46

Atklājies, kāpēc prinčiem Harijam un Viljamam līdz martam jāizlīgst miers

Jauns.lv

Līdz “Megxit” atkārtotai pārskatīšanai palikuši tikai pieci mēneši. Pa šo laiku brāļiem prinčiem Harijam un Viljamam jāsalīgst miers un jāsakārto savas savstarpējās attiecības, lai mierīgi varētu sēsties pie pārrunu galda un nākamā gada martā apspriesties par karaliskās ģimenes nākotni.

Princis Harijs ar vedēju princi Viljamu pie Vindzoras pils tiekas ar cilvēkiem

Harijs savu pirmskāzu nakti pavadīs izsmalcinātā viesnīcā "Coworth Park", bet pirms tam viņš kopā ar brāli princi Viljanu ārpus Vindzoras ...

gallery icon
41

Visa karaliskā ģimene 2021. gada martā pulcēsies pie apaļā galda uz pārrunām. Tad beigsies “Megxit” noteiktais pārbaudes laiks un visi spriedīs, kāds būs galīgais lēmums attiecībā pret Hariju un Meganu – ļaut viņiem brīvu vaļu vai tomēr atgriezt ģimenē.

Hercogiene Megana un princis Harijs bruņoto spēku orķestra koncertā Londonā 2020. gada 7. martā

gallery icon
11

Visticamāk, ka nekas vairs netraucēs bijušajai aktrisei un viņas rudmatainajam dzīvesbiedram aiziet no monarhijas uz visiem laikiem. Diez vai kāds centīsies viņus vairs no tā atrunāt.

Prinči Harijs un Viljams

gallery icon
22

Karaļnama eksperts uzskata, ka šo piecu mēnešu laikā abu brāļu attiecībās, visticamāk, nekas neuzlabosies. Atjaunot tās saites, kādas viņus vienoja agrāk, vairs neizdosies.

Princis Čārlzs ar dēliem

gallery icon
27

Sarunā ar izdevumu “Newsweek” Roberts Leisijs norādījis, ka vairs netic, ka princeses Diānas un prinča Čārlza dēlu konfliktam varētu būt pozitīvs atrisinājums. Viņš arīdzan vērsis uzmanību uz sekojošu faktu. Ja Viljams pieņems Harija bijušo militāro titulu, abu brāļu attiecības būs sabojātas uz visiem laikiem. Harijam bija piešķirta Karalisko jūras kājnieku ģenerālkapteiņa pakāpe. Aizejot no karaļnama, viņam to atņēma. Šāda rīcība varētu aizskart Harija pašlepnumu tik ļoti, ka viņš to brālim nepiedotu līdz kapa malai un pārtrauktu saziņu ar viņu uz visiem laikiem.

Princese Diāna ar dēliem

Princese Diāna ar dēliem princi Viljamu un princi Hariju.

gallery icon
54

Hercogienes Megana, Ketrīna un citi karaliskās ģimenes pārstāvji piedalās karalienes dzimšanas dienas parādē 2019. gadā

gallery icon
24

Britu prinču Viljama un Harija ģimenes apmeklē polo spēli

Britu prinču Viljama un Harija ģimenes apmeklē polo spēli 2019. gada 10. jūnijā.

gallery icon
27