Slavenības
2020. gada 25. septembris, 11:28

Donalds Tramps kritizē Meganu Mārklu un novēl princim Harijam laimi, “jo viņam tā būs vajadzīga”

Jauns.lv

ASV prezidents Donalds Tramps izteicies, ka viņš “nav Meganas Mārklas fans”. ASV valsts galvai nav iepaticies Meganas un prinča Harija nesen paustais pamudinājums amerikāņiem nepalikt vienaldzīgiem un piedalīties gaidāmajās vēlēšanās. Trampam Meganas vārdi izklausījušies pēc aicinājuma atbalstīt viņa sīvāko konkurentu Džo Baidenu.

Princis Harijs un Megana Mārkla stāda puķītes kopā ar bērndārzniekiem Losandželosā

gallery icon
4

ASV prezidents skarbi uzbrucis Meganai Mārklai – izsakoties, ka viņš pavisam noteikti “nav Saseksas hercogienes fans”.

Tramps Vindzoras pilī tiekas ar karalieni Elizabeti II

ASV prezidents Donalds Tramps kopā ar sievu Melāniju ieradās Vindzoras pilī, kur tikās ar Lielbritānijas karalieni Elizabeti II.

gallery icon
50

Megana un Harijs nesen ar video ieraksta palīdzību uzrunājuši amerikāņus un aicinājuši viņus piedalīties vēlēšanās. Tagad hercogu pārim tiek pārmests, ka viņu uzrunā bijis mājiens atbalstīt Trampa sīvāko konkurentu Džo Baidenu.

Hercogiene Megana un princis Harijs Londonā 2020. gada 5. martā

gallery icon
20

Kad izdevums “DailyMail” miljardierim pavaicājis tiešu jautājumu par šo tēmu, ASV prezidents tikai izvairīgi atbildējis: “Es neesmu viņas fans.”

Tramps izgāžas ASV himnas izpildījuma laikā Atlantā

Amerikas Savienoto valstu prezidenta Donalda Trampa piedalīšanās amerikāņu futbola spēles atklāšanas pasākumā Atlantā izraisījusi izsmejošu reakciju sociālajos tīklos un spēles ...

gallery icon
40

“Es teikšu tā – un viņa, iespējams, to ir jau dzirdējusi – es Harijam vēlu daudz laimes, jo viņam tā būs vajadzīga.”

Trampu pāris ierodas Bakingemas pilī uz svinīgo pieņemšanu

gallery icon
14

Harijs un Megana savu viedokli pauduši sociālajos tīklos izplatītajā video. “Tuvojoties novembrim, ir īpaši svarīgi, lai mēs noraidītu negatīvas runas, dezinformāciju un negativitāti internetā,” norādīja princis.

Daudzi to uztvēruši kā dzēlienu Trampa virzienā, kurš bieži kritizēts par saviem izteikumiem etnisko minoritāšu virzienā.

Kanjes Vesta tikšanās ar Donaldu Trampu Ovālajā kabinetā 2018. gada oktobrī

gallery icon
15

Megana, kas video ierakstā sēž līdzās vīram, vīra sacīto papildinājusi vārdiem: “Mēs esam sešu nedēļu attālumā no vēlēšanām, un šodien ir vēlētāju reģistrācijas diena.”

Donalda Trampa inaugurācijas parāde

gallery icon
23

“Katru četrus gadus mums saka vienu un to pašu ‘Šīs ir mūsu dzīves pašas svarīgākās vēlēšanas.’ Taču šīs tiešām ir. Kad mēs balsojam, mūsu vērtības tiek īstenotas un mūsu balsis sadzirdētas.”

Pirmās 30 minūtes pēc Trampa triumfa fotogrāfijās

gallery icon
16

Harijs un Megana no britu karaļnama oficiālo pienākumu pildīšanas atkāpās šā gada sākumā, un šis negaidītais lēmums satricināja visu karalisko ģimeni.

Trampa kaklasaites brīvsolis

ASV prezidents Donalds Tramps, izrādās, kaklasaites galus salīmē ar līmlenti. Neraugoties uz to, ka viņa rocība pavisam noteikti atļauj piemeklēt ...

gallery icon
11

Kopā ar dēlu Ārčiju viņi ir pārcēlušies uz dzīvi Kalifornijā, kur šovasar iegādājušies arī savu pirmo māju. ASV prezidenta vēlēšanas notiks šā gada 3. novembrī.

Prinča Harija un hercogienes Meganas pēdējais pasākums kā britu karaliskās ģimenes pārstāvjiem 2020. gada 9. martā

gallery icon
19