Slavenības
2020. gada 26. augusts, 06:36

Parisa Hiltone atceras pusaudzes gados internātskolā piedzīvoto "spīdzināšanu” - viņa katru dienu raudājusi

Jauns.lv

Uzņēmēja un sabiedrības dāma Parisa Hiltone (39) pastāstījusi par internātskolā pavadīto laiku deviņdesmito gadu beigās. Tas bijusi īsta elle! Viņa piedzīvojusi nemitīgu ņirgāšanos no skolas personāla puses. Pāridarījumi bijuši “kā emocionāli, tā fiziski”.

Sabiedrības dāma, dziedātāja, dīdžejmeitene, dziedātāja un uzņēmēja Parisa Hiltone par internātskolā piedzīvotajām pārestībām publiski runā drīzumā uz ekrāniem gaidāmajā dokumentālajā filmā “This Is Paris”, kura pirmizrādi piedzīvos jau pavisam drīz – šā gada 14. septembrī.

foto: YouTube Originals / BACKGRID/ Vida Press
Parisa Hiltone apmeklēja internātskolu deviņdesmito gadu beigās.

Parisu uz internātskolām sūtīja viņas turīgie vecāki Riks un Keitija Hiltoni, kad nespēja tikt galā ar tīņu vecumu sasniegušās meitas dumpiniecisko raksturu. Tīne bija spiesta apmeklēt vairākus internātus, un „Provo Canyon” skola Jūtas štatā bija pēdējā no tām, turklāt tajā Parisai nācās uzturēties 11 garus mēnešus.

foto: YouTube Originals / BACKGRID/ Vida Press
Parisa Hiltone apgalvo, ka internātskolā viņa ietekmēta kā emocionāli, tā fiziski.

Sarunā ar slavenību žurnālu "People” bagātniece atzīst: „Es par to visu nerunāju ļoti ilgu laiku, tomēr esmu lepojos ar to, cik stirpa sieviete esmu kļuvusi. Cilvēki, iespējams, domā, ka man viss dzīvē ir nācis viegli, taču es vēlos parādīt pasaulei, kāda esmu patiesībā.”

foto: ddp images/Ferrari Press / Vida Press
Mamma Keitija Hiltone nespēj valdīt asaras, dzirdot meitas atzīšanos.

„Es zināju, ka tur būs sliktāk, kā jebkur citur, kur biju iepriekš,” apliecina blondīne.

„Tai bija jābūt skolai, taču mācības absolūti nebija uzmanības centrā.”

Parisa Hiltone pie dīdžeja pults

gallery icon
8

„No brīža, kad es pamodos, līdz pat gulētiešanai visu dienu kāds bļāva man sejā, kliedza uz mani, nemitīgi mocīja un spīdzināja,” apliecina Hiltone.

„Personāls runāja briesmīgas lietas. Viņi mūždien lika man justies slikti un ņirgājās par mani. Manuprāt, tas bija viņu mērķis - mūs salauzt.”

Parisa Hiltone ieradusies Rīgā

gallery icon
17

„Viņi bija arī fiziski vardarbīgi, mūs sita un žņaudza. Viņi gribēja bērnos iedvest bailes, lai mums pat prātā neienāktu viņiem nepakļauties.”

Dokumentālajā filmā piedalījušies vairāki no Parisas klasesbiedriem, kas pauduši līdzīgas apsūdzības par notiekošo internātskolā.

Parisa Hiltone „Hollywood Beauty Awards” balvu pasniegšanas vakarā

gallery icon
17

Bijusī ballīšu karaliene apliecina, ka viņa piedzīvojusi „panikas lēkmes un raudājusi katru dienu”, turklāt skolā jutusies kā „cietumniece”.

„Man nebija iespējas aprunāties ar savu ģimeni, varbūt tikai reizi divos vai trīs mēnešos,” atceras Hiltone. „Mēs bijām pilnībā atgriezti no ārpasaules. Taču, kad es vienreiz centos par to pastāstīt vecākiem, man bija tik lielas nepatikšanas, ka bija ļoti bail vēlreiz mēģināt iesākt šādu sarunu.”

Māsas Parisa un Nikija Hiltones skatē Ņujorkā

gallery icon
10

Parisa piebilst, ka skolas darbinieki bieži vien plēsuši savu audzēkņu uz mājām rakstītās vēstules un paziņojuši, ka neviens no viņu ģimenēm tāpat neticētu rakstītajam.

„Provo Canyon” pārstāvis laikrakstam „The Sun” sniedzis sekojošu komentāru: „Skolu atklāja 1971. gadā. „Provo Canyon” iepriekšējie īpašnieki pārdeva to 2000. gada augustā. Tāpēc mēs nevaram komentēt darbības vai audzēkņu pieredzi, kas notikusi pirms šī laika.”

Parisa Hiltone ar māsu Nikiju Ņujorkā

gallery icon
8

Parisas bērnība pagāja Ņujorkas „Waldorf Astoria” viesnīcā kopā ar vecākiem Riku un Keitiju Hiltoniem, kā arī māsu Nikiju (36) un brāļiem Baronu (30) un Konrādu (26).

Parisa Hiltone dodas iepirkties, līdzi ņemot četrus viedtālruņus

Viena no planētas populārākajām blondīnēm, sabiedrības dāma Parisa Hiltone, Losandželosā iepirkties devusies, rokās turot divus sudraba krāsas un divus rozā ...

gallery icon
12