Viktorija un Deivids Bekhemi

gallery icon
Slavenības
2020. gada 26. augusts, 12:47

Atklāts Deivida Bekhema labā izskata noslēpums - tas meklējams sievas Viktorijas kosmētikas somiņā

Jauns.lv

Deivida Bekhema lieliskā izskata noslēpums visbeidzot atklāts. Bijušā futbolista sieva modes dizainere Viktorija Bekhema saka - vīrs lietojot viņas kosmētiku!

foto: Laurent Benhamou/Sipa/Shutterstock/ Vida Press
Viktorija Bekhema atklājusi, ka viņas vīra Deivida Bekhema lavā izskata noslēpums ir viņas kosmētika!

Modes dizainere un bijusī meiteņu grupas “Spice Girls” dalībniece Viktorija Bekhema pastāstījusi, ka viņa savus kosmētikas produktus vispirms izmēģinot uz sava mīļotā vīra Deivida, un pajokojusi - viņš esot labs modelis un nevainojams piemērs, cik laba ir viņas ražotā produkcija.

Deivids Bekhems un viņa dažādās frizūras un cepures

gallery icon

Viktorija Bekhema sava "Instagram" konta “live” sesijā atklājusi:  “Viņš ir mans labākais modelis.”

“Es tikko redzēju ziņu no Deivida, ka viņam beidzies serums. Deividam tas patīk. Es viņam aiznesīšu.”

Deivids Bekhems reklamē rokaspulksteņus

Bijušais futbolists Deivids Bekhems izvēlēts par Šveices luksusa klases vīriešu rokaspulsteņu zīmola „Tudor” jauno reklāmas seju.

gallery icon

“Tas ir labs darbs, viņš saņem bezmaksas paraugus – Viktorijas šūnu atjaunojošais serums maksā 180 sterliņu mārciņu par pudelīti.”

Viktorijas biznesa partnere uzņēmumā “Victoria Beckham Beauty” Sāra Krīla pastāstījusi, ka bijušais Anglijas futbola izlases kapteinis aizrāvies arī ar citiem kosmētikas produktiem, kā, piemēram, bronzeriem.

Deivids Bekhems ar bērniem dodas uz Viktorijas Bekhemas modes skati

Modes pētnieki aprēķinājuši, ka visu četru Bekhemu bērnu apģērbu izmaksas šajā vakarā sasniegušas 4300 sterliņu mārciņu (5056 eiro) atzīmi.

gallery icon

Jautāta, ko viņš domā par Viktorijas produktiem, Krīla piebilst: “Deivids ir liels “Victoria Beckham Beauty” fans. Viktorija teica, ka viņš esot kā apsēsts ar tiem.”

Šī nav pirmā reize, kad bijusī futbola zvaigzne izrāda savu sievišķo pusi. 1998. gadā viņš bija ģērbies sarongā, bet pērn, pozējot fotosesijā žurnālam “Love”, viņa acis klāja plakstiņu ēnas.

Deivids Bekhems reklamē jaunāko aromātu "David Beckham Beyond"

Bijušais futbolists Deivids Bekhems izģērbies, lai reklamētu savu jaunāko aromātu „David Beckham Beyond”. Tas esot ļoti vīrišķīgs un seksīgs aromāts, ...

gallery icon

Bekhems arī agrāk intervijās nav slēpis, ka šad tad aizņemas no sievas lūpas kopjošu balzamus, mitrinātājus un citus ādas kopšanas līdzekļus, bet nu atklājies, ka viņš lieto arī kosmētiku.

Deivids un Viktorija Bekhemi ar bērniem lidostā

gallery icon

2018. gadā viņš izteicies: “Mana pieeja sevis kopšanai vienmēr bijusi saistīta ar sievai piederošo produktu nočiepšanu. Tā nu tas ir.”

“Jo es zinu, ka viņai vienmēr ir pats labākais.”

Deivids un Viktorija Bekhemi pasākumā „British Fashion Awards 2015”

gallery icon