Slavenības
2020. gada 21. augusts, 14:22

Breds Pits nolēmis aizmirst par pamieru ar Andželinu Džoliju. Viņa atbildes reakcija būs skarba

Jauns.lv

Holivudas aktieris Breds Pits (56) ir šokēts par savas bijušās dzīvesbiedres aktrises Andželinas Džolijas (45) rīcību un ir gatavs rīkoties. Paziņas zina teikt, ka viņš bijušo mīļoto nežēlos, Pita atbildes reakcija būšot skarba. Tik sūri grūti nākušais pamiers nu ir lauzts!

Andželina Džolija un Breds Pits

Andželina Džolija un Breds Pits

gallery icon
35

Filmas “Smita kungs un kundze” aktieriem pēc ilgiem strīdu un skandālu periodiem visbeidzot bija izdevies sakārtot attiecības. Dažu pēdējo mēnešu laikā viņi no jauna bija iemācījušies sadraudzēties. Taču, kā izrādās, tās nebija naidīgo attiecību beigas, bet tikai īslaicīgs pamiers. Tiesas darbi aizbildnības jautājumos par abu kopīgajiem bērniem atkal kļuvuši par klupšanas akmeni abu attiecībās.

Andželina Džolija ar bērniem filmas „Dumbo” pirmizrādes vakarā

gallery icon
13

Džolija sajutusi, ka lietu varētu zaudēt, tāpēc pacentusies stiept garumā procesu, kurš jau tā ilgst četrus gadus. Pits vēlējās visu nokārtot mierīgā ceļā, lūdzot bijušo dzīvesbiedri padomāt par dēliem un meitām. Viņam neizdevās panākt vēlamo, tāpēc aktieris nolēma stāties uz kaujas ceļa.

“Breds uzskata, ka Andželina ir aizgājusi par tālu. Viņam nav atlicis neviens cits variants, kā vien dot nežēlīgu prettriecienu,” kāds paziņa norādījis izdevumam “Us Weekly”.

Džolijas un Pita meita Šilo dodas uz pirmizrādi uzvalkā

Breds Pits kopā ar bērniem apmeklēja sievas, Andželinas Džolijas, režisētās filmas „Unbroken” pirmizrādes vakaru Holivudā. Abi dēli Medokss un Pakss ...

gallery icon
14

Ar šo soli Pits iezīmējis īslaicīgā pamiera beigas. Vēl nesen aktieris redzēts pie Džolijas mājas. Pēc tam, kad viņi bija apmeklējuši ģimenes terapijas kursu, Pits paviesojies mājās pie Andželinas un bērniem. Taču tagad bijusī dzīvesbiedre ir apņēmības pilna aizvest bērnus pēc iespējas tālāk no tēva.

Andželina Džolija ar bērniem Losandželosā 2019. gada jūnijā

gallery icon
14