Melošanas seriāla zvaigzne Skulte jauno draugu atrāda superdraiski. FOTO
Seriāla „Viņas melo labāk” aktrise Evija Skulte ballītē Rīgas pludmalē ne uz mirkli nešķīrās no sava jaunā drauga Venta Horsta.
Slavenības

Melošanas seriāla zvaigzne Skulte jauno draugu atrāda superdraiski. FOTO

Jauns.lv

Seriāla „Viņas melo labāk” aktrise Evija Skulte (40) kārtējo reizi tikusi pie jauna drauga, un atkal tas noticis seriāla filmēšanas laukumā. Evija saviesīgu pasākumu likteņupes Daugavas krastā apmeklēja ar Latvijas Kinoražotāju asociācijas valdes pārstāvi Ventu Horstu (43).

Melošanas seriāla zvaigzne Skulte jauno draugu atr...

Skulte pasākuma laikā bija laimīgi starojoša, atraktīva, visuresoša un mega mīlīga. Viņa atsaucīgi pozēja fotogrāfiem, malkoja šampanieti un koķeti „burzījās” gar jauno draugu. Par Ventu stāstīt Evija gan ne visai gribēja. Runīgāks bija Vents, kurš atzina, ka ar Eviju sapazinies, jo viņa teritorijā – viesu namā „Kārumnieki” – šovasar filmēts seriāla „Viņas melo labāk” turpinājums.

Horsts gan nav brīvs vīrietis, jo viņu saista laulības saites ar Silviju Martu Horstu, ar kuru kopā pasaulē nākuši divi bērni. Sociālajos tīklos Vents joprojām lepojas ar bildēm, kur redzams kopā bērniem un dzīvesbiedri, turklāt kopā ar Silviju Martu viņš kopā ceļojis vēl šā gada jūlijā.  

Evija Skulte draiska sava jaunā drauga Venta Horsta kompānijā

Kasjauns.lv / Foto: Mārtiņš Ziders