Hercogiene Ketrīna viesojas Šefīldā

gallery icon
20
Slavenības
2020. gada 11. augusts, 10:33

Hercogiene Ketrīna pirmo reizi izgājusi sabiedrībā maskā

Jauns.lv

Kembridžas hercogienes Ketrīnas un prinča Viljama ģimenes īsais ceļojums uz Sili salu kopā ar bērniem ir beidzies, un visi pēc brīvdienām atgriezušies pie karaļnama pienākumu pildīšanas.

play icon
Klausīties ziņas
info about playing item

Kembridžas hercogiene Ketrīna paviesojusies Dienvidjorkšīrā, kur bērnu apģērbu bankām tika vākti ziedojumi no dažādiem Lielbritānijas zīmoliem un mazumtirgotājiem.

Hercogiene apmeklēja vienu no tādām bankām Šefīldā un palīdzēja izsaiņot kastes ar mantām, kas bija savāktas trūcīgām ģimenēm ar bērniem. Prinča Viljama sieva kļuva par bērnu mantu vākšanas iniciatori, kad uzzināja, cik daudziem tās ir nepieciešamas.

“Pēdējo mēnešu laikā esmu daudz dzirdējusi par ģimeņu grūtībām, kuras atbalsta apģērbu bankas, un esmu dziļi aizkustināta ar viņu stāstiem. Ir svarīgi, ka ir vieta, kur ģimenes ar bērniem var vērsties pēc palīdzības,” norādījusi hercogiene.

Uz tikšanos ar labdarības organizācijas pārstāvjiem hercogiene ieradās modes nama “Suzannah” baltā vasaras kleitā ar podziņām, gaišās kurpēs un zīmola “Amaia London” maskā ar ziedu apdruku, kas atgādināja par PVO izsludināto koronavīrusa pandēmiju un ieviestajiem drošības pasākumiem valstī. Taču “koronavīrusa aksesuāru” hercogiene nenēsāja visu laiku, un fotogrāfiem arī šoreiz izdevās hercogieni iemūžināt ar viņas allaž žilbinošo smaidu.